A Med Line sorozat kozmetikumai hatékonyan támogatják az arc- és testkezeléseket, a stresszes vagy erősen igénybe vett bőrt nagy hatóanyag-adagolással. A koncentrált vitaminok, enzimek és fehérjék új bőrérzetet biztosítanak: érzékenyen gondoskodnak és intenzíven táplálnak.

A rendkívül korszerű biotechnológia eredményeként ezen kozmetikumok képesek még a laza, sápadt bőrt is felélénkíteni, feszesíteni. Az aktív bőr regenerálásához ajánljuk.

A gondosan összeválogatott hatóanyagoknak köszönhetően a High Care® Cosmetics ampulla sorozata komplex ápolást nyújt minden bőrtípus, bőrállapot számára. A rendkívül hatásos egyedi, magas hatóanyag-tartalmú ampulláknak már egyszeri használat során eredménye van. Otthoni alkalmazásukkal kimagasló ápolást biztosíthatunk bőrünknek.

A ROSACEA Series termékekben található bőrnyugtató növényi kivonatok, az irritációt csökkentő összetevők ideálisak az érzékeny bőr, a couperosis, a rosacea kezelésére.

A hyaluron-sav kiválóan alkalmas a vízhiányos bőr kiegészítő kezelésére. Megköti a nedvességet, a bőr vízháztartás egyensúlya javul, a szárazsági ráncok láthatóan kisimulnak. A Hyaluronsav termék 100 %-os tisztaságú, allergiás reakciót nem válthat ki. Javasoljuk a fiatal és az érett korosztály számára. Kúraszerű használata a legoptimálisabb a...