Színezett hidratálókrém - PURE Teinture Clair / Intense 50 ml

2019.03.08

A könnyű állagú, kellemes illatú színezett hidratáló értékes összetevőinek köszönhetően kivételes ápolásban részesti bőrünket. A hyaluronsav és a panthenol gondoskodnak az optimális nedvességről. A speciális anti aging hatású barna alga kivonat tovább fokozza a hidratáltságot, továbbá nagyon jó tápanyagot nyújt a bőrnek. Antioxidáns hatása kiváló, csökkenti a szabadgyököket, és gyönyörű, természetes hatású, barnás bőrszínt eredményez.

A Pure Teinture Clair 10-es faktorú fényvédelmet nyújt. Minden bőrtípusra ajánlott. A 2 fajta színárnyalatú színezett hidratálóból (Teinture Clair és Teinture Intense) kikeverhető a bőrnek legmegfelelőbb színárnyalat, de bármely egyéb High Care krémmel összekeverve is kiváló. Alkalmazhatjuk napi ápoló krémünk fölé is, helyettesítve ezzel az alapozót.

BB-krémünket javasoljuk a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt, mindazoknak, akik jól hidratált, egyenletes, természetes barnás bőrszínt szeretnének a mindennapi ápolásban. Kiváltható vele az alapozó használata. A termék nem tartalmaz ásványi olajokat és parabéneket!

Aktív összetevők:

Hyaluronsav,
Panthenol,
Barna alga kivonat

Ár: 17.410 Ft