MedLine ampulla mix - teljes körű bőrápolás 7 x 2 ml

2019.03.10

A gondosan összeválogatott hatóanyagoknak köszönhetően a High Care® Cosmetics ampulla sorozata komplex ápolást nyújt minden bőrtípus, bőrállapot számára. A rendkívül hatásos egyedi, maga hatóanyag-tartalmú ampulláknak már egyszeri használat során eredménye van. Otthoni alkalmazásukkal kimagasló ápolást biztosíthatunk bőrünknek.

A doboz tartalma:

ACTIVE DETOX ampulla méregtelenítésre, hidratálásra: A koncentrátum megköti a nedvességet és gondoskodik annak hosszan tartásáról.
ULTRA REPAIR ampulla a pigment rendellenességekre. Bőrvilágosító hatóanyagai meggátolják a melanin képződést. A bőr optikailag világosabb lesz, csökken a hiperpigmentáltsága.
CELL PERFORMER ampullát a fáradt oxigénhiányos bőrre fejlesztették ki. Feltölti a bőr "energiaraktárait", így teremt optimális feltételeket a sejtképződésnek.
NATURAL NOURISH ampulla igénybe vett, száraz bőrre: Az értékes növényi olajok ápolják, táplálják és védik a bőrt a kiszáradástól.
PERFECT LIFT intenzív szérum a bőr feszesítésére, ránctalanítására. Csökkenti a szárazság okozta ráncokat, illetve gyorsítja a sejtek regenerálódását, újraképződését.
RESET FLUID ampulla rozáceás, stresszes bőrre. Nyugtat, csökkenti a bőrpírt, az irritációt és a vérbőséget. Segíti a regenerálódást.
INTENSE BOOST ampulla bőrfiatalításra, feszesítésre, regenerálásra. A komplex hatóanyag aktiválja a kollagén és elasztin szintézist, ezáltal fokozza a sejtképződést.

Használat: Tisztítsa meg arcát bőr típusának megfelelő High Care® termékkel. Erősen rázza fel az ampullákat, és egy kendővel óvatosan törölje le az ampulla tetejét.
Tartalmát vigye fel a kezével az arcra, nyakra, dekoltázsra, majd masszírozza vagy gyengéden paskolja be a bőrbe. Végül használja megszokott High Care® ápoló krémét.

Kiszerelés: 7 x 2 ml-es "ampulla-mix"

Ár: 20.170 Ft