Dermio Care Plus

Dermio Care® Plus - fényterápia és oxignénterápia egyben

Új kezelési lehetőség a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.

A Dermio Care® Plus kezelés a kvantumfizika ismeretein alapul, szabadalmi oltalommal rendelkezik. A negatív ionokat (plazmát) a környezeti levegőből állítjuk elő.

Az energiát a a speciális anyagú Top Head-be juttatjuk, itt kombinálódik a fényterápiával, - a vörös, kék vagy zöld fényt alkalmazzuk, a kezelendő problémától függően. Az ionok áthatolnak a bőrön, ahol stimulálják a sejtek anyagcseréjét. Ezzel egy időben a páciens belélegzi az energiát a szájon vagy orron keresztül, így az kihat az egész szervezetre, különös tekintettel az agyra.

A fényterápia a gyógyászatban is alkalmazott, Nobel-díjjal elismert eljárás. Alkalmazási területe nagyon széles, pl.

  • a vörös fény segíti a heg/sebgyógyulást, javítja a kollagén szintézist, anti aging hatása van, fokozza a vérkeringést.
  • a zöld fény méregtelenít, antibakteriális hatása van, erősíti az immunrendszert, stressz oldó hatása van, regenerál, segíti az izom és csontépítést.
  • a kék fény erősíti az immunrendszert, kiváló depresszió ellen, nyugtatja az idegrendszert, gyulladáscsökkentő hatása van (arctisztító kezelések kiegészítéseként), antiszeptikus, antibakteriális hatás (tisztító nagykezeléseknél), pórus összehúzó hatása van (akne kezelésnél).