"Több mint kozmetika"  

Egy hely ahol vigyázhatok egészségemre, felfrissülhetek egy nehéz nap után és közben még szépülhetek is.


A High Care több mint egyszerű kozmetika... A német Weyergans AG által kifejlesztett, mára közel 40 országban jelenlévő, nemzetközileg is elismert High Care üzleti koncepció mögött, olyan modern kozmetikai készülékekkel és különleges, szabadalmaztatott eljárásokkal találkozhat, amelyekkel az alakformálás, az arc és testfiatalítás, a cellulit kezelés és a méregtelenítés területén még a legegyedibb problémákat is képesek vagyunk gyorsan és hatékonyan kezelni!

Hogy miért több, mint egyszerű kozmetika: mert számos medical kozmetikai kezelésünk azon túl, hogy megszépíti, fiatalítja bőrét, karcsúsítja, feszesíti alakját, egyben jótékony hatással van a teljes szervezete egészségére a méregtelenítő és revitalizáló hatásán keresztül. A különböző arc és testkezelések mellett üzletünkben megvásárolható az otthoni szépségápolást biztosító professzionális High Care kozmetikai termékek teljes palettája.

Szolgáltatásaink magas színvonalának minőségi garanciái:

  • Német minőségi követelményeknek megfelelő professzionális készülékeink
  • Innovatív kozmetikai eljárások és termékek
  • Kezelésekhez felhasznált egyedi összetételű hatóanyagaink
  • 30+ év High Care tapasztalatából építkező magasan képzett anti-aging és cellulit specialista kozmetikusaink

Várjuk hangulatos szépségszalonunkban, hogy részese lehessen annak a törődésnek és kényeztetésnek amit nyújtani tudunk Önnek.

Üzletünk képei