Blog

Idén nyáron is kell a természetes D-vitamin. Megyünk a napra, jönnek a combunkat megmutató lenge ruhák. A narancsbőrrel való foglalkozás szinte megkerülhetetlen kérdése a nyárnak.

Kompromisszum mentes minőség, magas hatékonyság, intenzív kutatómunka és csalhatatlan trendi érzés! A High Care Cosmetics forradalmasította a kozmetikai piacot, egyedülálló medical kozmetikai termékeket gyárt már több int 30 éve.

A holisztikus szemlélet, a teljességre törekvés, az egészség szerepe, a prevenció, mindig is a "Weyergans"-filozófia legfontosabb eleme volt. Talán napjaink történései még inkább elgondolkodtatnak arról és megerősítenek abban, hogy milyen értékeket képviseljen az üzletünk, a kozmetikánk. Biztos, hogy a jövőben, vendégeink számára az egészség, az...

A jó arcápolási rutin követi a bőr szezonális igényeit, figyelembe veszi az időjárási viszonyokat. A High Care®termékek használatával a szép, ápolt jól táplált bőr nem álom. Évszakonként más-más külső hatással kell megküzdenie bőrünknek, ám ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor könnyen dehidratálttá és alultáplálttá tesszük. Nem jó össze-vissza...

A fiatalság múlékony, a korosodás elkerülhetetlen, de az igen, hogy ezért egyre rosszabbul érezzük magunkat. Vannak olyan kozmetikumok, amelyek nem csak a ráncok kialakulását késleltetik, hanem eredményesen veszik fel a harcot a bőr öregedése ellen. Ilyen szépítőszer a High-Care legújabb csúcskészítménye, a Volumina.