Hialuron sav és Hialuron sav

2023.11.14

A név ugyan az, de vásárláskor, használatkor nagy különbségeket fedezhetünk fel!

A Weyergans High Care Cosmetics 100 %-os koncentrátuma egy igazi csodatevő szérum.

Mi az, amit a HIALURON savról feltétlenül tudni kell?
A Hialuron sav a kötőszövet egyik alkotó eleme, amelyet a szervezetük a 20. életév után már nem termel elegendő mennységben. Azért szükség van ennek pótlására, melynek eredményeként bőrünk nedvessége, rugalmassága megmarad. Nagyon sok krém összetevői között megtalálható ez a hatóanyag, de a krémekben található mennyiség nem pótolja a 100 %-os Hialuron sav hatását!

Kinek jó? Mikor használjuk?
A Hialuron sav használatát:

  • Elsősorban a vízhiányos, dehidratált bőrűeknek, akár kúraszerűen vagy folyamatos használatra is
  • Ajánlott férfiak számára is, hiszen gyorsan elszívódik, nincs krémes-érzet.

Hogyan javasolják a Hialuron sav használatát?
Egyszerű! Egy gyors napi rutin része. Alaposan tisztítsuk le arcunkat a High Care CLEANSING BALM -jával, amely "három az egyben" tisztító (tisztít, tonizál, és a benne lévő algakivonatnak köszönhetően visszahidratálja a bőrt).

Ezt követően 1 pipettyi Hiauron savat tegyünk arcbőrünkre, enyhén masszírozzuk be, pár percig várjunk, majd használjuk a bőrtípusunknak megfelelő High Care krémünket.

Amit azonnal tapasztalunk: arcbőrük rögtön, érezhetően simábbá, bársonyosabbá válik. Az apró szárazságii ráncok kisimulnak, teltebbnek, feszesebbnek, jól hidratáltnak érezzük bőrünket.

A Weyergans High Care Cosmetics 100 %-os Hialuron savját biotechnológiai úton állították elő, ezért allergiás reakciót nem válthat ki. Színtelen, illatmentes, gél sűrűsége gazdaságos.

Vásárolja meg Ön is a High Care legjobb, 100 %-os HIALURON savját!