Testkezelések

Zsírpárna kezelés, bőrfeszesítés

SPM

Ősi, tradicionális gyógyító módszerként használták a köpölyözést, melyet még ma is alkalmaznak.

A High Care® Cosmetics vákuumos testkezelése során az üvegpisztolyokban keletkező vákuum, a testen "végighaladva" nyirokmasszázst, depózsír kezelést végez ott, ahol a probléma van és feszesíti a kötőszövetet. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy hátról, esetleg striáról. De különleges kezeléseink közé tartozik a hajas fejbőr masszírozása is, amellyel a hajhullás sok esetben orvosolható.

Javasoljuk: nyirokmasszázsra, zsírpárnák csökkentésére, bőrfeszesítésre tokától-bokáig. Legeredményesebb kúrában, heti 2-3 alkalommal.

Fogyás, méregtelenítés, vérkeringés fokozás Vacustyler

A cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget szolgálja.

A vákuum-hullám kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli új, friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja.

Eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése mind-mind az eredmény része!

SPM popó kezelés

Popó tuning

Új, non-invasive kozmetikai kezelés, műtét és szilikon nélkül!

Felmérések igazolják, hogy a hölgyek legnagyobb alakpoblémája a fenék és a bricsesz körüli terület. A ma már egyre népszerűbb plasztikai műtéteket nem csak az ismert sztárok (Jennifer Lopez, Beyoncé, Kim Kardashian) végeztetik el. De jóval többen vannak olyanok, akik elkerülve a műtéttel járó kellemetlenségeket, inkább a természetes megoldások (kozmetika) hívei.

2017. nagy szenzációjának számító szabadalmaztatott High Care kezelés alapja a nyomás és negatívnyomás (azaz a vákuum.) Mindenféle kellemetlen érzés nélkül 45 perces, kellemes kezeléssel elérhetjük a kívánt változást, - feszessé válik a popó!

Mellfeszesítés operáció nélkül

SPM


Cégünk egyedülálló módszere az SPM mellaplikátorral végzett mellkezelés. A futurisztikusan kinéző "melltartóban" a vákuumhatás ritmikus intervallumokban ismétlődik.

Stimulálja a nyirokkeringést és vérkeringést, aktivizálva a kötőszövet sejtjeiben az anyagcserét, melynek hatására rugalmasabbá válik a mellszövet és megemelkednek a keblek.

A kezelés kellemes, 30 percig tart, kúrában hozza meg a várt eredményt.

Lúgosítás, méregtelenítés oxigénterápiával

Detox Body Style

Egy olyan új innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak.

Számtalan pozitív hatása van. Gyorsítja a fogyást, jótékony hatással van az allergiás panaszokra. A 30 perces kezelés csodálatosan pihentet és stressz mentesít. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, melyet a Weyergans High-Care Ag. az orvostudománytól vett át. Hatékonyan segíti a méregtelenítést és a savbázis egyensúly helyreállítását.

Alakformálás, karcsúsítás

 Body Wrapping


A High Care® Cosmetics egyik legrégebbi kezelése, Magyarországon 1992. óta alkalmazzuk. Az eredeti, védett eljárásnak két "hamisíthatatlan alapanyaga" van, amely semmi mással nem helyettesíthető:

 • a tiszta gyógynövényeket tartalmazó aromaterápiás Zimt (fahéj) krém,
 • és a speciálisan erős és rugalmas légáteresztő fólia.

De van még egy nagyon fontos dolog: "a tudni, hogyan ..." A kívánt hatás kizárólag csak úgy érhető el, ha a kompressziós tekercselést szakszerűen hajtják végre.

A "csomagolás" fokozza a salakanyagok elszállítását, csökkenti a depózsírokat! Eredménye cm-ekben mérhető! Egy kúra akár 1 konfekció méret változást is eredményezhet. A bőr feszessé, bársonyos tapintásúvá válik. Kúraszerű alkalmazására javasolt 8-10 kezelés, 2-3 naponta.

A cellulitról vagy narancsbőrről őszintén ...

Differenciált Cellulit Terápia (DCT®)

A cellulit- egyszerűen megfogalmazva - nem más, mint felfúvódott zsírsejt. A jelenség mögött lerakódott salakanyagok, el nem égetett tápanyagok vannak. kialakulásában komoly szerepe van a laza kötőszövetnek és számtalan rossz életviteli szokásnak (túlzott tápanyagbevitel, gyógyszerek, stressz, mozgásszegény életmód, kevés folyadék fogyasztás.)

Korunk nagy problémája a narancsbőr, és ez nemcsak kozmetikai a "betegség" melyről sokan nem vesznek tudomást vagy nem is akarnak vele foglalkozni. Egyre nagyobb gond, hogy egyre fiatalabb korban jelentkezik akár 10-11 éves kislányoknál, és már nemcsak a hölgyek "kiváltsága", hanem a férfiaknál is megjelent a túlsúly következtében ez a probléma. A megjelenési formájánál három fokozatról beszélünk:

 1. fokozat: amikor csak akkor látszik, ha bőrünket összenyomjuk,
 2. fokozat: egyenetlenségek, a gödröcskék a bőr felületén (pl. fenék alatt),
 3. fokozat: hullámos bőrfelület, megjelennek a hajszálér tágulatok, pókhálóerecskék

Azt is tudnunk kell, hogy lehet narancsbőrünk akkor is, ha nincs súlyfeleslegünk. Ha viszont van egy kis többlet, akkor biztos, hogy narancsbőrünk is van. A két dolog elválaszthatatlan "testvérei" egymásnak. - Nincs ellene gyógyszer, egy tuti tabletta, amit csak be kell vennünk és kész ... Ezzel a problémával foglalkozni kell!

Differenciált Cellulit Terápia (DCT®)

Bármennyire is szeretnénk, nincs egyetlen kezelési módszer sem, amely minden problémát orvosolna. Minden ember más és más, ezért nagyon fontos a személyre szabott kezelési kúra alkalmazása. Ebben segít önnek a High-Care szakképzett csapata, kozmetikusai cellulit-terapautái.

A DCT® jelenleg a leghatékonyabb formája a cellulit elleni harcnak. A világ 45 országában alkalmazzák sikerrel. Dr. Rudolf Weyergans orvos, szociológus hívta életre, akit szakmai körökben a "cellulit pápájának" neveznek.

Egy eredményes kúra során 4 dolgot kezelünk - fontos a sorrend:

 • méregtelenítés (nyiroktréning, a kötőszövet savtalanítása)
 • zsír csökkentés, depózsír kezelés,
 • kötőszövet feszesítés,
 • vérkeringés fokozása (lábbetegségek kezelése preventív jelleggel)

Az egyedülálló eszközparknak köszönhetően a High Care-ben több dolog közül választhatunk:

 • A szervezet lúgosítása, méregtelenítése oxigénterápiával - Detox Body Styler készülékkel
 • Fogyás, méregtelenítés, nyirokkeringés és vérkeringés fokozás - Vacustyler készülékkel
 • Zsírpárna kezelés, bőrfeszesítés, mellfeszesítés - SPM Digital Vákuummasszázs készülékkel
 • Ultrahang és mezoterápia a kötőszövet feszesítésére és a zsírdepó kezelésére
 • Alakformálás, karcsúsítás - Body Wrapping aromaterápiás testtekercseléssel
 • Kalória égetés alapanyagcsere emelés oxigénterápiával

Amit csak mi csinálunk:

A High-Care egyedülálló számítógépes KISS Anamnézis programja: Minden eredményes kúra alapja, melynek segítségével személyre szabottan összeállítjuk a legoptimálisabb kezelési kombinációkat és Ön biztos lehet az eredményben. Szánjon erre 1 órát, jelentkezzen be ingyenes állapotfelmérésünkre.