Mit vár el a napozás káros hatásainak a kivédésétől? A napvédelem mellet fontosak a készítmények egyéb bőrápoló tulajdonságai is, mint a textúrája és az illata. Az optimális napozó szer több mint "hétvégi társ". Az UV + Care SPF 50 termékünk 50-es faktorral védi a bőrt, ellensúlyozza a bőr korai öregedését. A könnyed krém megfelel a modern napi ápolás követelményeinek is, kellemes állagával és praktikus használatával Önt is meggyőzi.

Fényvédő arcápoló 50-es faktorral - UV+Care SPF 50

UV+ Care SPF 50 egyedülállóan könnyed állagú krém, tökéletes választás a fényérzékeny bőr számára. A használók tapasztalatai alapján kiválóan csökkenti az aknés, mitesszeres bőr problémáit. Ellensúlyozza a bőr szerkezeti károsodásait és védelmet nyújt az öregedés látható jelei ellen. Hamar beszívódik, nem hagy kellemetlen, filmréteget. Ideális napi arcápoló és smink alap. A benne lévő összetevők nem kémiai úton biztosítják a tökéletes védelmet, hanem az értékes titándioxid hatása révén, amely kiszűri a káros UV A-B és C sugarakat.
Univerzális fényvédő, melynek használatát nappali krémként, reggel felkenve ajánljuk. Egy kis mennyiséget oszlassunk el, és gyengéden masszírozzuk be a megtisztított arcon, nyakon és dekoltázson.
Használjuk mellé heti 1-2 alkalommal a High Care Soft Peeling - természetes fehérjét tartalmazó - arcradírját, hogy bőrünk még jobban befogadja a tápláló összetevőket, főképp, ha rendszeresen a napon tartózkodunk.

50 faktoros fényvédelem és ideális arcápolás egy termékkel, - tökéletes választás minden bőrtípus számára. Javasoljuk az aknés bőrű felhasználók számára is.

Aktív összetevők:

Panthenol,
Shea vaj,
Titándioxid,
E vitamin (tocopheryl acetate)

Ár: 21.700 Ft