Oxigén....  Még több oxigén                Pozitív energia a testnek és a léleknek

AZ OXIGÉN MAGA AZ ÉLET

Egészen addig, amíg élünk, lélegzünk, minden egyes levegővétellel oxigénnel telítődünk fel a környező levegőből. Az egész szervezetünknek szüksége van erre az oxigénre az anyagcseréhez. A levegőben található oxigénben minden egyes oxigén molekulát természetes ionok vesznek körbe, amik különösen fontosak. Az ionok kis elektromos részecskék. Az ionoknak köszönhetően vagyunk képesek hasznosítani a levegőben található oxigént, valamint az ionok látják el energiával a sejtjeinket, hogy elláthassák funkciójukat.

DE NEM MINDEN OXIGÉN EGYENLŐ!

Habár általában elég elektromos részecske van az oxigénben amit kint belélegzünk, az ionok száma drasztikusan lecsökken a nagyobb városokban. Ez sajnos szinten érvényes a lakásban lévő benti levegőre vagy a munkahelyen is, különösen a zárt, rosszul szellőző helyiségekben. Ennek az az eredménye, hogy nem kap a szervezetünk elég energiát a belélegzett oxigénből. Emiatt fáradtnak és levertnek érezhetjük magunkat.

Ugyanakkor a tengernél, a hegyekben vagy nagyobb esőzések után jelentősen megnövekszik a levegőben található oxigén ionok száma. Ezért érezhetjük úgy, hogy frissítő és egészséges a levegő ezeken a helyeken.


IONOK: ÉPP OLYAN FONTOSAK, MINT A LEVEGŐ AMIT BELÉLEGZÜNK?

Az elektromos töltésű oxigén ionok fontossága az egészségünk szempontjából már több évtizede témaja az orvostudománynak. A következő fontos funkciós hatások fordulnak elő az aero ion inhalációs kezelesben:

 • Immunrendszer erősitése
 • A vér megtisztítása
 • Antiallergiás és antiasztmás hatások
 • Kiegyensúlyozott idegrendszer, szabályozott szívverés és lélegzetvétel
 • Megnövekedő serotonin szint az agyban, ami hozzájárul a szorongás, stressz, fáradékonyság, depresszió és migrén csökkentéséhez
 • Jobb és pihentetőbb alvás és relaxáció
 • Gyulladáscsökkentő hatás és természetes fájdalomcsillapítás
 • Megakadályozza a vírusok és baktériumok terjedését a levegőben

TÖBB ENERGIA EGY GOMBNYOMÁSSAL

Az új IONO-ACTIVE Maszk tartalmaz egy minőségi, többszöri használatra alkalmas maszkot, ami lefedi a szájat és az orrot, valamint egy hordozható készüléket, amihez a maszk csatlakozik. A kényelmes maszkot könnyen és gyorsan fel lehet helyezni és rögzíteni a gumipánt segítségével. A maszk viselése szemüveget hordók számára is alkalmas.

A maszkban található többek között egy ion generátor. Ez a kis energiaforrás egy vékony vezetéken keresztül csatlakozik a készülékhez. A készülék könnyen felcsatolható övre, nadrágra, így akár mozgás közben is élvezhetjük a negativ ionok pozitiv hatását.

Amint megnyomja a bekapcsoló gombot és az kéken világít, az oxigén ionok közvetlenül a száj és orr előtt generálódnak. Minden egyes lélegzetvétellel több és több energiával látja el az egész szervezetet!

OLYAN FRISS, MINT A TENGERPARTON LÉVŐ LEVEGŐ

Az IONO-ACTIVE maszk megnöveli a belélegzett levegőben található oxigén ionok számát. Akárcsak amikor kimegyünk egy hosszú, frissítő sétára a tengerpatra, vagy amikor túrázunk a hegyekben stb.


TECHNIKAI ADATOK

 • Akkumulátor feszültség 6,0 V
 • Akkumulátor üzemidő 18 óra
 • Akkumulátor töltés kb. 8 óra
 • Ion koncentráció 3-5 Mio. negatív ion
 • Vezeték hossza 90 cm
 • Keszülék mérete 150 x 100 x 40 cm
 • Készülék súlya 0,36 kg
 • Készülék súlya tartozékokkal együtt 0,46 kg

Kérdések és válaszok


Van bármilyen mellékhatása a kezelésnek?

Nincs. Bárki korlátlanul használhatja az ion inhalációs kezelést. Ezt számos tudományos kutatás is alátámasztja.

Eredményes a kezelés vírusok és baktériumok ellen?

Kutatások kimutatták, hogy az oxigén ionjai hatásosak a szmog, a vírusok és a baktériumok ellen. Minél több a negatív ion, annál jobb!

Mennyi ideig érdemes viselni a maszkot?

Naponta több órán keresztül érdemes a maszkot hordani. Akár végig hordhatja munka közben, ugyanis 18 órán keresztül képes működni egyszeri feltöltéssel.

Mit lehet érezni a maszk hordása közben?

Az oxigén ionokat nem lehetséges érzékelni, viszont sokan azt tapasztalták, hogy a maszk viselése közben frissebb levegőt lélegeznek be és könnyebb a lélegzés.

Allergiától szenvedők és asztmások is használhatják a készüléket?

Az orvostudományban elterjedt eljárás az ionterápia ezeknek a problémáknak a kezelésére. Allergiások és asztmások is korlátozás nélkül használhatják a készüléket.

Honnan tudom hogy a maszk működésben van?

Amint a bekapcsológomb elkezd kéken világítani, a készülék aktív állapotba kerül.

Több ember is igénybe veheti ugyanazt a készüléket?

Igen! Több méretben is elérhetőek a cserélhető maszkok.

Meg kell tisztítanom a maszkot használat után?

Az ionok hatástalanítják a baktériumokat és vírusokat. A maszk könnyen tisztítható a szennyeződésektől. Langyos vízzel öblítse le a maszkot, majd törölje meg egy törlőkendővel. Mielőtt nekilát a maszk tisztításához, óvatosan távolítsa el a maszkot a készülékről.

Használhatom a készüléket esőben és hóesésben?

Igen, ugyanakkor győződjön meg róla, hogy a készüléknek a bemeneti része nem érintkezik-e közvetlenül vízzel. Akárcsak a legtöbb mobiltelefon vagy karóra, a készülék csak részben vízálló.

Elérhető a maszk kisebb méretben is a gyermekek számára?

Igen! Rendelhet maszkokat különböző méretekben, többek között gyerekméretben is.