AHA Gyümölcssavas hámlasztás

Szeretne éveket fiatalodni! A megoldás a Növényi őssejt szérummal kombinált AHA Gyümölcssavas hámlasztás LED Oxigén-ion fényterápiával Most 20-25 %-os kedvezménnyel:

A kezelés menete: Arctisztítás, Soft peeling, 55 %-os AHA gyümölcssav bevitele ultrahanggal, Nővényi őssejt szérum bevitele ultrahanggal, visszatápláló krémpakolás LED Oxigén-ion fényterápiával kombinálva. Egy-egy kezelés időtartama 60-70 perc

A természetes alapanyagokból, az ideális hatás elérése érdekében 6 féle gyümölcssav kombinációjából a High Care laboratóriumában kifejlesztett 55 %-os komplexen alapuló AHA gyümölcssavas hámlasztás egyedülálló a kozmetikai piacon. Az eljárás lényege, hogy a kezelés keretén belül beultrahangozzuk az AHA gyümölcssavat a bőrbe. Ettől az elhalt kiszáradt, megvastagodott réteg leválik, magával koptatva az arcot elcsúfító elváltozásokat. 10-15 perc eltelte után a nyitott megtisztított pórusokon keresztül megsokszorozódik a bőr hatóanyag felvevő képessége. Ezt kihasználva a második ultrahangozással kerül az antiaging hatású Növényi őssejt szérum bejuttatásra a bőrbe. A nagyon ritka Svájci almafajtából nyert növényi őssejt szérum innovatív sejtszintű bőrregeneráló készítmény. Hatására a bőrben található idős őssejtek visszanyerik sejtképző képességüket, a bőr eddig soha nem látott módon megfiatalodik. A kúra zárásaként pedig jöhet a bőrtípusnak megfelelő visszatápláló krémpakolás a bőrfiatalító LED Oxigén-ion fényterápiával kombinálva, ahol a kék és zöld fény erejével fokozzuk a hatást.

A kezelés eredményeképpen felgyorsul a sejtképződés, javul a bőr állapota. A pórusok összehúzódnak, a kis ráncok eltűnnek és a mélyebb ráncok finomodnak. Megváltozik a bőr színe, a pigment foltok halványodnak az aknés tünetek csökkennek, az arc üde és fiatalabb lesz.

Az optimális hatás érdekében 3-4 alkalmas kúra és a kúrát megelőző arctisztító nagykezelés, valamint a High Care otthoni ápolásra kifejlesztett termékeinek használata javasolt.

A kezelés ára: 28.000 Ft / alkalom.

  • 3 alkalmas bérlet 20 %-os kedvezménnyel 67.200 Ft-ért,
  • 4 alkalmas bérlet 25 %-os kedvezménnyel 84.000 Ft-ért.

A fenti akció más futó kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze.