Henna Szemöldök Festés

ORIGINAL BROWTYCOON HENNA BROWS - AMI TÚLMUTAT A SZEMÖLDÖKFESTÉSEN!

Az Indiából származó Hennát autentikusan termesztjük, csodálatos hagyományai szerint. Tekintettel a Henna egyre növekvő népszerűségére szerte a világon, a professzionális szalonoknak olyan termékcsaládot kínálunk, amelyet az európai előírásoknak megfelelően készítettek és gyártottak a szépségipar számára! A régi indiai hagyományokat amelyeket az új modern eljárásokkal ötvöztünk egy olyan innovációt hoztunk el amellyel tartósan több hétig színezhetjük és formázhatjuk a szemöldököt. Az Original BrowTycoon termékcsalád a legmagasabb minőségű hennát használja.

HENNA SZEMÖLDÖKFESTÉS - A TERMÉSZETES ALTERNATÍVA!

Az Original Henna BrowT színárnyalatai állatokon nem tesztelt, Ammónia és Hidrogén-peroxid nélkül használható termékek. A legfontosabb különbség a Henna szemöldökfestés és a hagyományos festés között az, hogy a henna formula teljesen természetes, és nem igényel a színezéshez hidrogén-peroxidot, így sokkal kíméletesebb a bőrön, és jelentősen csökkenti az allergiás reakció kockázatát. Az Original BrowTycoon henna nem tartalmaz fémsókat, Hennánk 100 százalékig gondosan válogatott természetes összetevőkből készült. A színt a hajban lévő fehérjékkel kötik össze, és legfeljebb 6 hétig tart. Ezenkívül a henna a bőrtípustól függően kb. 2 hétig a bőrön marad. A henna-szín természetesen elhalványul, rendszeres használatával a szemöldök dúsabb lesz.

FONTOS MEGBÍZHATÓ, PROFESSZIONÁLIS SZEMÖLDÖK HENNÁT HASZNÁLNI?

A minőségi forrásból származó, tiszta Hennának nincs káros hatása. Minden termékünk egy szigorú minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül ezért fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az Original Brow T Henna Brow az egyik legbiztonságosabban használható professzionális termékcsalád! Európai Uniós CPNP regisztrált termékcsalád!

ÚJ KORSZAK A SZEMÖLDÖKFESTÉSBEN ÉS FORMÁZÁSBAN!

A Original BrowT Henna színárnyalatai tökéletes alternatívát kínálnak a hagyományos szemöldökfestéshez, anélkül, hogy ammóniát vagy hidrogén-peroxidot használna. A normál szemöldökfestés tartósan csak a szőrt színezi. A legtöbb esetben vendégeink arra panaszkodnak, hogy a bőrt csak pár napig színezi a festék, ezért az azzal kialakított forma sajnos hamar eltűnik. A Henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos kezelésétől függően akár 14 napig is tarthat.

JÁTSZ A SZÍNEKKEL!

Az Original BrowT Henna termékcsalád 10 alapszínt kínál, mely színek az egyéni igényekhez mérten keverhetőek is. Csodálatos ombre vagy púder hatású teljesen egyénre szabott szemöldökfestést kínál!

Henna szemöldökfestés ideje 1 óra, ára: 20 %-os kedvezménnyel  4.800 Ft-ért.