HENNA SZEMÖLDÖK FESTÉS

ORIGINAL BROWTYCOON HENNA SZEMÖLDÖK FESTÉS

Az Indiából származó Hennát autentikusan termesztjük, csodálatos hagyományai szerint. Tekintettel a Henna egyre növekvő népszerűségére szerte a világon, a professzionális szalonoknak olyan termékcsaládot kínálunk, amelyet az európai előírásoknak megfelelően készítettek és gyártottak a szépségipar számára! A régi indiai hagyományokat amelyeket az új modern eljárásokkal ötvöztünk egy olyan innovációt hoztunk el amellyel tartósan több hétig színezhetjük és formázhatjuk a szemöldököt. Az Original BrowTycoon termékcsalád a legmagasabb minőségű hennát használja.

Az Original Henna BrowT színárnyalatai állatokon nem tesztelt, Ammónia és Hidrogén-peroxid nélkül használható termékek. A legfontosabb különbség a Henna szemöldökfestés és a hagyományos festés között az, hogy a henna formula teljesen természetes, és nem igényel a színezéshez hidrogén-peroxidot, így sokkal kíméletesebb a bőrön, és jelentősen csökkenti az allergiás reakció kockázatát. Az Original BrowTycoon henna nem tartalmaz fémsókat, Hennánk 100 százalékig gondosan válogatott természetes összetevőkből készült. A színt a hajban lévő fehérjékkel kötik össze, és legfeljebb 6 hétig tart. Ezenkívül a henna a bőrtípustól függően kb. 2 hétig a bőrön marad. A henna-szín természetesen elhalványul, rendszeres használatával a szemöldök dúsabb lesz.

A minőségi forrásból származó, tiszta Hennának nincs káros hatása. Minden termékünk egy szigorú minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül ezért fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az Original Brow T Henna Brow az egyik legbiztonságosabban használható professzionális termékcsalád! Európai Uniós CPNP regisztrált termékcsalád!

A Original BrowT Henna színárnyalatai tökéletes alternatívát kínálnak a hagyományos szemöldökfestéshez, anélkül, hogy ammóniát vagy hidrogén-peroxidot használna. A normál szemöldökfestés tartósan csak a szőrt színezi. A legtöbb esetben vendégeink arra panaszkodnak, hogy a bőrt csak pár napig színezi a festék, ezért az azzal kialakított forma sajnos hamar eltűnik. A Henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos kezelésétől függően akár 14 napig is tarthat.

Az Original BrowT Henna termékcsalád 10 alapszínt kínál, mely színek az egyéni igényekhez mérten keverhetőek is. Csodálatos ombre vagy púder hatású teljesen egyénre szabott.