Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Május hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!


  • Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük, közben a szemre algapakolás kerül. A befejező szérum és krém a Self családból a bőrnek megfelelően kerül bemasszírozásra. Most 17.500- Ft helyett 14.000- Ft
  • Nano tűs ránctalanító kezelés, melyben alapos tisztítás után erős peelingezést végzünk az arc és dekoltázs bőrén a frissítés és vérkeringés fokozása érdekében. Ezután a mezotű segítségével 3 ml hyaluron és növényi őssejt keverékét juttatunk be a bőr, a nyak területeibe. Felhelyezzük az aqua maszkot és a Led Top Head zöld fényével és az oxigén erejével kényeztetjük a bőrt. Befejezésként az Urban Day krém kerül felhelyezésre. Most 22.500,- Ft helyett 18.000,- Ft.
  • Urban complexkezelés eltünteti a bőr fáradságát és védi a környezeti stressz hatásaitól. A kezelés peelinggel kezdődik, majd a mikrodermabrázió kristályaival alaposan eltüntetjük a fáradt bőrréteget. A visszatáplálás három ampullából álló mix adja, mely a bőrtípusnak megfelelő. Ezt a hatást fokozzuk az oxigén és fényterápia összetett erejével a Top Head Led Mask zöld fénye alatt, mely rögzíti az eddigi eredményt. Ezután az Urban Care szérum és krém használatával egy kényeztető masszázst kapa bőr. Most 35.000 Ft helyett 28.000 Ft-ért.
  • Feltöltő kezelés aranylapokkal: A kezelésnek rendkívül erős a bőrfiatalító és hidratáló ereje, hiszen az arany extra vízmegkötő képességét használjuk fel. A bőrt letisztítjuk, majd multitalenttel végzünk egy rendkívül erős peelinget. Ezután hyaluronsavat ultrahangozzuk a bőrbe az aqua maszkkal, majd a Fény- és Oxigén-ion terápia zöld fényével erősítjük a kezelés hatását. Végül felhelyezzük az aranylapokat és a kényeztetést a Self hóalga krém és szérum masszázsával tesszük teljessé. Most 38.000.- Ft helyett 30.400- Ft-ért.