Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Április hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

  • Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 17.500 Ft helyett 14.000,-Ft.
  • Tavaszköszöntő bőrelőkészítő nagykezelés során a teljes arc és dekoltázs letisztítása után élesztőtartalmú peelinggel alaposan átgőzöljük az arc bőrét, előkészítjük a kitisztításra. Fertőtlenítés és tonizálás után a mélyből is eltávolítjuk a felesleges nyirokfolyadékot és egyéb anyagokat vákuummal az arcon és a dekoltázson. A ráncok simulnak, a feszültség oldódik, így tud üdévé, pihentté és egészségessé válni a bőr. A végén pedig a Volumina feszesítő, töltő, az Active maszk hidratáló hatásával egy igazán kényeztető masszázst végzünk. Most 25.000,- Ft helyett 20.000,- Ft
  • Méregtelenítő - bőrhalványító kezelés, melyben a letisztítás után az arcra helyezzük a fátyol maszkot, hogy megkezdődjön a hámoldás. Ezzel együtt a vérkeringés fokozódik, a gyulladás csökken és a maszk hatóanyagai miatt a bőrvilágosító folyamat is elindul. Ezután a hydroabrázióval leszedjük a leoldódott felesleges bőrrészt. Ultrahanggal tápláló és világosító hatóanyaggal támogatjuk meg a bőrt, amit az Oxigén erejével és a zöld fény a segítségével fixálunk. Opcionálisan egy kényeztető masszázzsal zárható a kezelés Volumina és Urban krémmel. Most masszázs nélkül 26.800,-Ft helyett 21.440,-Ft masszázzsal 33.800,-Ft helyett 27.040,-Ft.
  • Extra feltöltés Fényterápiával, a kezelésnek rendkívül erős a bőrfiatalító és hidratáló ereje, hiszen kombinálódik benne az alga, a kollagén, az oxigén és a fényterápia együttes hatása. A letisztítás, intenzív peelingezést követően a bőrnek éppen a legmegfelelőbb Med Line ampulla mixet ultrahangozunk be. Ezt a Fény- és Oxigén-ion terápiával erősítjük úgy, hogy az Top Head búra alá a kollagén kristály maszkot is felhelyezünk a bőrre. A regeneráló zöld fény antibakteriális és méregtelenítő hatású. Végül a kényeztetést a Self hóalga krém és szérum masszázsával tesszük teljessé. Most 35.000.-Ft helyett 28.000.-Ft.