Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Szeptember hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!


  • Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük, közben a szemre algapakolás kerül. A befejező szérum és krém a Self családból a bőrnek megfelelően kerül bemasszírozásra. Most 17.500- Ft helyett 14.000- Ft
  • Beauty Expressz kezelésünk egy igazán gyors kényeztető kezelés, ami 1 óra alatt ad feltöltődést a bőrnek és pihenést testnek, léleknek egyaránt. A bőr letisztítása után peelingezünk, ultrahang segítségével a bőrnek megfelelő Med Line és Hyaluron ampullákkal feltöltünk, feszesítünk. Ezután a szemkörnyék bőrét vákuum masszázzsal kitisztítjuk, majd a Q arckrém, a Pure szemápoló és a Spa olaj keverékével kényeztető masszázsban részesítjük a bőrt. Most 23.000 Ft helyett 18.400 Ft-ért.
  • "Full extrás" bőrfiatalító hámlasztás Charming maszkkal, melyben a bőr letisztítása után a Charming maszk erejével elkezdjük mélyebben peelingezni az arcot és dekoltázst egyaránt, ezzel készítjük elő az őszi-téli kezelésekre. Ezután mesoterápiával hyaluron és collagén szérumkeveréket viszünk a bőr mélyebb rétegeibe, amit az oxigén erejével rögzítünk. Erre felkerül még egy Retinol kapszula, mellyel fokozzuk az eddigi hámlasztás hatását. A kezelést egy kényeztető Spa arc és dekoltázsmasszázzsal zárjuk. Most 27.900 Ft helyett 22.320 Ft -ért.
  • "FISRT LADY" kezelés, melyben a tisztító tejes lemosás után C-vitaminnal dúsított enzimes peelinggel "bizseregtetjük" a bőrt, majd a mikrodermabrázió kristályaival végzünk egy alapos peelinget. Ekkor bőrünk egyenletessé, simává és puhává válik. Növényi őssejt ampullát viszünk be ultrahanggal és a Led Top Head zöld fényében fürdetjük az arcot, melyre egy kristály collagén maszkot helyezünk. Végül a Self krém és szérum kerül befejező krémként az arcra. Most 35.200 Ft helyett 28.160 Ft-ért.
  • Feltöltő kezelés aranylapokkal: A kezelésnek rendkívül erős a bőrfiatalító és hidratáló ereje, hiszen az arany extra vízmegkötő képességét használjuk fel. A bőrt letisztítjuk, majd multitalenttel végzünk egy rendkívül erős peelinget. Ezután hyaluronsavat ultrahangozzuk a bőrbe az Aqua maszkkal, majd a Fény- és Oxigén-ion terápia zöld fényével erősítjük a kezelés hatását. Végül felhelyezzük az aranylapokat és a kényeztetést a Self hóalga krém és szérum masszázsával tesszük teljessé. Most 38.000.- Ft helyett 30.400- Ft-ért.