Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések December hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

· Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 19.500,-Ft helyett 15.600,-Ft.

· Skin Renewing arckezelés, mely az öregedő, oxigénhiányos bőr legjobb "tápláléka", hiszen a retinol a legjobb anti-aging hatóanyag a bőr számára. A letisztítás és peelingezés után egy alapos mikrodermabrázióval eltávolítjuk a felső, elöregedett bőrréteget. Ezután aSkin Renewing elixírt visszük be ultrahanggal, melyet a az Led TopHead oxigénfürdővel rögzítünk, a vörös fénnyel támogatjuk az arcot. A végén egy kaviáros kényeztető masszázs zárja a kezelést a Volumina krémel együtt. Most:32.000,-Ft helyett 25.600,- Ft.

· Bőrfeszesítő – Puch Up kezelés, melyben a bőr intenzív feszesítésén, rugalmassága megőrzésén van a hangsúly. Az arcbőr letisztítása után alapos arcradírral és a peelingező Fleece maszk használatával távolítjuk el az elhalt felső bőrréteget. Ezután a mély méregtelenítés, SPM vákuummasszázs következik arcon – dekoltázson, mellyel megszüntethető a belső szöveti feszültség és maximálisan befogadóvá és aktívvá válik a bőr a hatóanyagok teljes hasznosítására. A Multi Lift Elixír feszesítő koncentrátum ultrahangozása, az alga kivonat bejuttatása megvastagítja az élő sejtekből álló hámréteget, a bőr regenerációs képessége optimalizálódik, az arcbőr feszesebbé válik. Ezután az Urban maszk és az algás oxigén maszk kerül a bőrre, a Led Top Head piros fényével megerősítve, majd a Volumina filler krém felhelyezésével lesz teljes a bőrfeszesítés. Most 41.500,- Ft helyett 33.200,-Ft.

· Elixír Max Komplex anti-agigng kezelés, melyben az összes elixír szerepet kap a bőr extra tisztítása és feltöltése érdekében. Az arc- dekoltázs alapos krémtisztítása után Acid Peel elixírt masszírozzuk a bőre, majd alaposan lepeelingezzük. Ultrahanggal visszük be a Hydroboost és Multi Lift elixíreket, ezzel alaposan feltöltjük a bőr mélyebb rétegét, majd az Led Top Head vörös fényével fixáljuk. Ezután a Retinol Elixírt masszírozzuk a bőrbe és így végzünk egy kényeztető masszázst a Spa krémmel. Most 45.000,- Ft helyett 36.000,- Ft.

· First Lady Gold arckezelés, mely egy igazán ünnepi, luxus anti-aging kényeztetés a bőr számára.Ebben a kezelésben minden a bőrre, a bőrbe kerül, amitől ragyogni fog. Már a habos arctisztítás alatt átmasszírozzuk a bőrt a tisztítókoronggal, majd tonizáljuk. Ezután mélytisztítás következik, mellyel leszedjük a felesleges bőrréteget. Ultrahanggal Meso-Stemcell őssejt ampullát és hyaluron szérumot viszünk be a bőrbe, majd az oxigén fürdő zöld fénnyel kerül az arcra. Az arc és dekoltázs masszázs előtt a bőrbe masszírozzuk Golden Skin elixírt és a Platinum krémmel végzünk egy kényeztető masszázst. Most 46.000,- Ft helyett 36.800,- Ft.