Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Május hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

· Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 19.500,-Ft helyett 15.600,-Ft.

· Arctisztító, bőrelőkészítő nagykezelés elixírekkel, mely során a teljes arc és dekoltázs letisztítása után élesztőtartalmú peelinggel alaposan átgőzöljük az arc bőrét, előkészítjük a kitisztításra. Fertőtlenítés és tonizálás után megtisztítjuk az arcot a felesleges comedoktól majd eltávolítjuk a nyirokfolyadékot és egyéb anyagokat vákuummal az arcon és a dekoltázson. A bőrtípusnak megfelelő tápláló elixírt ultrahangozzuk a bőrbe és a Led Top-Head oxigén és fényterápiával nyugtatjuk az arcot, fixáljuk a hatóanyagokat. A ráncok simulnak, a feszültség oldódik, így tud üdévé, pihentté és egészségessé válni a bőr. Befejezésül nappali krém kerül az arcra. Most 29.000,- Ft helyett 23.200,- Ft

· Anti-aging extra kezelés, melyben a hatóanyagok egymás utáni alkalmazása rendkívül erős, hosszantartó anti-aging hatást biztosítanak. Először a bőrt peelingezzük, melybe plusz C-vitamin, mint antioxidáns kerül. A tiszta arcbőrbe ultrahanggal visszük be a Cell-Performer és az Ultra-Repair ampullákat az intenzív feszesítés és erős hidratálás érdekében. A bőrre ezután a magas hyaluron tartalmú Logevity szérum kerül, amit a Top Head oxigén és Led Mask piros fényével rögzítünk. Végül a Volumina emelő hatású filler krémmel és Spa nappali krémmel masszírozzuk az arc és a dekoltázs bőrét a hosszan tartó anti-aging hatás érdekében. Most 34.000,-Ft helyett 27.200,-Ft.

· Hyaluron–alga feltöltés, ahol bőrt több lépcsős tisztításnak vetjük alá. A mélytisztításról egy speciális enzimes pakolás gondoskodik, a REVIVAL, melyhez tiszta C-vitamin port keverve érjük el, hogy a tisztítással együtt egy kellemes vérkeringés fokozás is megtörténjen. Az ultrahangozás hatóanyaga az ACTIVE DETOX ampulla, amely az egyik legjobb méregtelenítő és hidratáló komplex. A koncentrátum az ultrahanggal kiegészítve megköti a nedvességet, hosszan, tartósan hidratál. Főbb összetevői: a hyaluronsav és alga kivonatok. Ezután a Collagen Kristáy maszk kerül az arcra, amire a Led Top Head piros fényével visszük mélyebbre a hatóanyagokat. A kezelés a legfontosabb hatóanyagait az URBAN antipollution termékcsalád biztosítja. Az ultrahangot az URBAN SERUM használata követi, majd egy gazdag hatóanyag tartalmú kényeztető arc-és dekoltázs masszázs zárja arckezelést. Most 37.500,- Ft helyett 30.000,-Ft.