Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Június hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

  • Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 17.500,- Ft helyett 14.000,-Ft
  • Anti-aging extra kezelés, melyben a hatóanyagok egymás utáni alkalmazása rendkívül erős, hosszantartó anti-aging hatást biztosítanak. Először a bőrt peelingezzük, melybe plusz C-vitamin, mint antioxidáns kerül. A tiszta arcbőrbe ultrahanggal visszük be a Perfect Lift és Intense Boost ampullákat az intenzív feszesítés és erős hidratálás érdekében. A bőrre ezután a magas hyaluron tartalmú Logevity szérum kerül, amit a Top Head oxigén és Led Mask piros fényével rögzítünk. Végül a Volumina emelő hatású filler krémmel masszírozzuk az arc és a dekoltázs bőrét a hosszan tartó anti-aging hatás érdekében. Most 28.800,- Ft helyett 23.040,-Ft.
  • Urban complex kezelés eltünteti a bőr fáradságát és védi a környezeti stressz hatásaitól. A kezelés peelinggel kezdődik, majd a mikrodermabrázió kristályaival alaposan eltüntetjük a fáradt bőrréteget. A visszatáplálás három ampullából álló mix adja, mely a bőrtípusnak megfelelő. Ezt a hatást fokozzuk az oxigén és fényterápia összetett erejével a Top Head Led Mask zöld fénye alatt, mely rögzíti az eddigi eredményt. Ezután az Urban Care szérum és krém használatával egy kényeztető masszázst kap a bőr. Most 35.000 Ft helyett 28.000,-Ft.
  • Aqua maszk - algás peeling masszázzsal, melyet a Multitalent hozzáadott C-vitamin erejével teszünk a bőrre és masszázs mozdulatokkal alaposan átdörzsöljük az arc és dekoltázs bőrét. A peelingezett arc és dekoltázsra Hyaluronsavat ultrahangozunk, majd az Aqua maszkkal beborítjuk és a Led Top Head zöld erejével nyugtatjuk a bőrt. Végül a Self krémmel kényeztető masszázzsal fejezzük be a kezelést. Most 33.800Ft helyett 27.000,-Ft.