Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Március hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

  • Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 17.500,- Ft helyett 14.000,-Ft
  • Komplett mezoterápia lifting elektrostimulációval, mely kezelés során először erős peelingezést végzünk a Multitalent + C-vitamin erejével. Ezután felhelyezzük a 6 elektródával összekapcsolt tappancsokat az arc megfelelő részeire, mellyel az arcbőr mélyebb izmait is stimuláljuk a feszesebb működésre. Mezoterápiával a bőrtípusnak megfelelő meso-ampullát viszünk a bőrbe, mely hidratálja, maximálisan felerősíti a lifting hatást. A kezelést az Urban maszkkal fejezzük be. Most 24.000,- Ft helyett 19.200,- Ft.
  • Dupla hámlasztó kezelés soránaz arc és nyak tisztítása után peelingezzük a bőrt, majd a mikrodermabrázió segítségével tesszük teljesen egyenletessé. A bőrtípusnak megfelelő Med Line ampullát ultrahanggal visszük a mély rétegekbe, majd az oxigén erejét felhasználva "fixáljuk" hosszútávra a hatóanyagot a bőrben. A dupla, hosszantartó hámlasztást itt a Retinol kapszula hatóanyaga adja és teszi igazán üdévé és puhává az arcot. Záráskánt a legújabb Repair & Calm Daily krémmel fokozzuk a kezelés hatását. Most 27.000,-Ft helyett 21.600,-Ft.
  • Feel Good kezelés pezsdítő masszázzsal, a kezelést a Multitalent erejével kezdjük, ezzel alaposan letisztítva az arcot. Ezután a szemkörnyéket megtisztítjuk a felesleges nyirokpangástól úgy, hogy a teljes arcon megnyitjuk a nyirokcsatornákat, ezzel érjük el, hogy a bőr extrán be tudja fogadni a hatóanyagot. Ultrahanggal töltjük fel a megfelelő Med-line ampullával, majd az eddigieket az Oxigén és fényterápiával fixáljuk. Befejezésként egy pezsdítő Feel Good masszázsban részesül a bőr. Most 30.900,-Ft helyett 24.720,-Ft.