Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Szeptember hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!


· Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 18.500 Ft helyett 14.800 Ft.

· Nyári felüdülés kezelésünk a bőr gyorssegélye lehet, ha fáradt, száraz, illetve napégette bőrünk. A letisztítás és kíméletes peelingezés után a Med Line ampullák keverékét ultrahangozzuk be a bőrbe, az Aqua Hydracion Maszkkal együtt, ami azonnali regenerációt ad a bőrnek. Ezután az alga maszkkal hűsítjük, nyugtatjuk és tápláljuk a bőrt. A bőrfelszín regenerációját fokozzuk a Led fény zöld színével, a végső töltést pedig az Urban maszkkal végzett nyugtató masszázs adja, így lesz a bőr újra hidratált, telt és üde. Most 30.800 Ft helyett 24.640 Ft.

· Full extrás" bőrfiatalító hámlasztás Charming maszkkal, melyben a bőr letisztítása után a Charming maszk erejével elkezdjük mélyebben peelingezni az arcot és dekoltázst egyaránt, ezzel készítjük elő az őszi-téli kezelésekre. Ezután mesoterápiával hyaluron és collagén szérumkeveréket viszünk a bőr mélyebb rétegeibe, amit az oxigén erejével rögzítünk. Erre felkerül még egy Retinol kapszula, mellyel fokozzuk az eddigi hámlasztás hatását. A kezelést egy kényeztető Spa arc és dekoltázsmasszázzsal zárjuk. Most 32.500 Ft helyett 26.000 Ft

· Collagén feltöltés és méregtelenítés egyben kezelés alatt bőrünk extra collagénhez juttatása a cél, ami egyenletesebb bőrképet, feszesebb, tisztább arcot eredményez. Letisztítás után a Multitalent méregtelenítő krémpakolását hagyjuk hatni. mely vérbőséget okoz, ezáltal már a kezelés elején fokozza a méreganyagok távozását. Ezután egy teljes arc és dekoltázs vákuum masszázs következik, mellyel teljesen tehermentesítjük bőrünket. Ezt követően 2 ml tiszta collagént teszünk az arcra, majd a Collagén kristály maszkkal borítjuk be. Ezt a maszkon keresztül ultrahangozzuk be a bőrbe. Ezután Oxigén és fényfürdőben részesítjük a bőrt. A teljes kényeztetés koronáját az Urban Care nappali krémmel végzett masszázs adja meg. Most 35.000 Ft helyett 28.000 Ft.