Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Január hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!


· Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 17.500 Ft helyett 14.000,-Ft.

· Arcfiatalító lifting masszázs kezelés, mely során először az arc és a dekoltázs bőrét tisztítjuk, peelingezzük. Ezután ultrahanggal hyaluron és növényi őssejt keverékét visszük mélyen a bőrbe, majd a lifting masszázs emelő, izomtónust javító mozdulataival kényeztetjük az arcot. E speciális masszázs technika segítségével tüntetjük el a gravitáció okozta látható és kellemetlen jeleket. A kezelést egy intenzív feszesítő, ránctalanító gélpakolás és az Urban nappali krém felvitele zárja. Igazi kényeztető és pihentető kezelés az arc fiatalos kisugárzásának megőrzése érdekében. Most 24.000,-Ft helyett 19.200,-Ft.

· Komplett mezoterápia lifting elektrostimulációval, mely kezelés során először erős peelingezést végzünk a Multitalent és a C-vitamin erejével. Ezután felhelyezzük a 6 elektródával összekapcsolt tappancsokat az arc megfelelő részeire, mellyel az arcbőr mélyebb izmait is stimuláljuk a feszesebb működésre. Mezoterápiával a bőrtípusnak megfelelő meso-ampullát viszünk a bőrbe, mely hidratálja, maximálisan felerősíti a lifting hatást. A kezelést az Urban maszkkal fejezzük be. Most 24.000,- Ft helyett 19.200,- Ft.

· Gyümölcssavas, vákuumos regenerálás, ahol a Charming maszk savas hatásával peelingezzük le a bőrt, majd az arc, nyak, dekoltázs területén végzünk egy alapos nyiroktisztítást, amikoris a bőr érezhetően feszesebb, tisztább, simább lesz. Ultrahanggal a megfelelő Med-Line ampullát viszünk be az Aqua maszk segítségével. A kezelést az Urban nappali krémmel zárjuk. Most 25.500,- Ft helyett 20.400,- Ft

·  Pezsdítő peelingmasszázs, melyben élesztő tartalmú peelinggel dörzsöljük át a bőrt, majd a mikrodermabrázió kristályaival teljesen lecsiszoljuk a fáradt réteget. Ultrahanggal kerül a bőrbe a Hyaluron, amit a tiszta bőr képes teljesen elnyelni. A hatás fokozását a Led Top Head erejével érjük el, amit egy kényeztető masszázs fejez be az Urban maszkkal. Most 32.500,- Ft helyett 26.000,-Ft.