Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Június hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

· Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 18.500 Ft helyett 14.800,-Ft.

· Nagykezelés érzékeny bőrre is, ahol a letisztítás a kezelés első lépése, melyet a CLEANSING BALM "három az egyben" tisztító balzsammal végzünk, majd a TONE UP tonizáló állítja vissza a bőr pH-ját. Ezt a mozzanatot a lágy, proteines peeling, a SOFT PEELING-gel történő radírozás követi, majd a mélytisztításon a sor. A REVIVAL fehérje mentes élesztő tartalma enzimes mélytiszítóként működik. A jól előkészített arcbőr kitisztításán a sor. Ezt követi az SPM arcvákuum, ultrahang vagy mezoterápia. Mindegyik High Care® gépi kezelés szerepe megvan. Az SPM kezelést abban az esetben ajánlják, ha a tisztítás mellett a bőrfeszesítés is nagyon fontos. Az ultrahangot pedig akkor, amikor érzékenyebb bőrű a vendég. Minden egyes arctisztító nagykezelésben nagy szerepe van a speciális nyugtató, gyulladáscsökkentő ampulláknak, valamint az oxigén-és fényterápiának a Dermio Led Top Head-nek, vagy a nyugtató és frissítő arcmasszázsnak, melyek teljesen megnyugtatják a kitisztított arcbőrt. Most 32.000,-Ft helyett 25.600,-Ft.

· Aqua maszk - algás peeling masszázzsal, melyet a Multitalent hozzáadott C-vitamin erejével teszünk a bőrre és masszázs mozdulatokkal alaposan átdörzsöljük az arc és dekoltázs bőrét. A peelingezett arc és dekoltázsra Hyaluronsavat ultrahangozunk, majd az Aqua maszkkal beborítjuk és a Led Top Head zöld erejével nyugtatjuk a bőrt. Végül a Self krémmel kényeztető masszázzsal fejezzük be a kezelést. A megfáradt bőr feltöltődik, üde, kellemes tapintásúvá válik. Most 33.800Ft helyett 27.000 Ft.

· Anti-aging extra kezelés, melyben a hatóanyagok egymás utáni alkalmazása rendkívül erős, hosszantartó anti-aging hatást biztosítanak. Először a bőrt peelingezzük, melybe plusz C-vitamin, mint antioxidáns kerül. A tiszta arcbőrbe ultrahanggal visszük be a Perfect Lift és Intense Boost ampullákat az intenzív feszesítés és erős hidratálás érdekében. A bőrre ezután a magas hyaluron tartalmú Logevity szérum kerül, amit a Top Head oxigén és Led Mask piros fényével rögzítünk. Végül a Volumina emelő hatású filler krémmel és Spa nappali krémmel masszírozzuk az arc és a dekoltázs bőrét a hosszan tartó anti-aging hatás érdekében. Most 34.000,-Ft helyett 27.200,-Ft.

· Feltöltő kezelés aranylapokkal: A kezelésnek rendkívül erős a bőrfiatalító és hidratáló ereje, hiszen az arany extra vízmegkötő képességét használjuk fel. A bőrt letisztítjuk, majd multitalenttel végzünk egy rendkívül erős peelinget. Ezután hyaluronsav és növényiőssejt keverékét ultrahangozzuk a bőrbe az Aqua maszkkal, majd a Fény- és Oxigén-ion terápia zöld fényével erősítjük a kezelés hatását. Végül felhelyezzük az aranylapokat és a kényeztetést a Self hóalga krém és szérum masszázsával tesszük teljessé. Most 38.000.- Ft helyett 30.400- Ft-ért.