Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Július hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!


  • Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük, közben a szemre algapakolás kerül. A befejező szérum és krém a Self családból a bőrnek megfelelően kerül bemasszírozásra. Most 17.500- Ft helyett 14.000- Ft
  • Beauty Expressz kezelésünk egy igazán gyors kényeztető kezelés, ami 1 óra alatt ad feltöltődést a bőrnek és pihenést testnek, léleknek egyaránt. A bőr letisztítása után peelingezünk, ultrahang segítségével a bőrnek megfelelő Med Line és Hyaluron ampullákkal feltöltünk, feszesítünk. Ezután a szemkörnyék bőrét vákuum masszázzsal kitisztítjuk, majd a Q arckrém, a Pure szemápoló és a Spa olaj keverékével kényeztető masszázsban részesítjük a bőrt. Most 23.000 Ft helyett 18.400 Ft-ért.
  • Collagénes mezoterápiás kezelés, melyben a bőr letisztítása után erős peelinget végzünk a multitalent krém erejével. Ezután növényi őssejt ampullát viszünk az arc bőrébe, majd a szem környékére a mezoterápia segítségével. Majd az arcra felhelyezzük a kristály collagén maszkot és az Oxigén erejével visszük jó mélyre a hatóanyagokat. Egy igazán friss, üde arcot kapunk végeredményként. Most 24.500 Ft helyett 19.600 Ft.
  • Feltöltő kezelés aranylapokkal: A kezelésnek rendkívül erős a bőrfiatalító és hidratáló ereje, hiszen az arany extra vízmegkötő képességét használjuk fel. A bőrt letisztítjuk, majd multitalenttel végzünk egy rendkívül erős peelinget. Ezután hyaluronsavat ultrahangozzuk a bőrbe az Aqua maszkkal, majd a Fény- és Oxigén-ion terápia zöld fényével erősítjük a kezelés hatását. Végül felhelyezzük az aranylapokat és a kényeztetést a Self hóalga krém és szérum masszázsával tesszük teljessé. Most 38.000.- Ft helyett 30.400- Ft-ért.