Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések November hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

  • Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 17.500,- Ft helyett 14.000,- Ft
  • Rosacea kezelés, melyben a megelőzésre és az előrehaladott hajszálértágulat óvatos kezelésére helyezzük a hangsúlyt. A bőr letisztítása és kíméletes peelingezése után, pár perc pihentető borogatás következik. Ezután nagyon alacsony vákuumfokozaton megnyitjuk a nyirokutakat, hogy befogadó legyen a bőr a Rosacea szérum beultrahangozására, majd a Led Top Head zöld /kék fényében fürdetjük az arcot a Rosacea maszkkal együtt 40 percig. A befejezés a Rosacea krémmel történik. Most 27.800,-Ft helyett 22.240,-Ft.

  • Mezo-Lifting Intenzív feszesítés kezelés során a bőr és a bőr alatti izom erősítése a cél. A letisztítás után alaposan lepeelingezzük a bőrt, felhelyezzük a Collagén kristály maszkot az arcra és rácsíptetjük a 6 elektródát és a mesoterápia erejével feszesítjük, simítjuk a bőrt. Ezután a maszkkal együtt a Led Top Head piros fényében fürdetjük az arcot. Végül a Timeless Active maszk kerül befejező krémként a bőrre. Most 28.000,- helyett 22.400,- Ft.
  • SELF hóalga regenerálás vákuummal: ebben a kezelésben az élesztő hatású és a savas peelingünk keverésével erőteljesen letisztítjuk a bőrt, majd az arcon végzünk rendkívül kellemes vákuummasszázst, ami tisztítja, pezsdíti, erősíti és nem utolsósorban ránctalanítja a bőrt. Ezután a Hóalga koncentrátum kerül az egész arcra, amit a SPA olajjal masszírozzuk a bőrbe. Teljes feltöltődés most 29.250 Ft helyett 23.400,- Ft
  • SPA szépségkezelés peelingmasszázzsal, botox - szérummal, oxigénterápiával és kényeztető masszázzsal: ez a kezelés az alkalmi szépségkezelések "nagyágyúja", hiszen az arc és a dekoltázs nyirok méregtelenítése után ötvöztük a Multitalent hámlasztást, a SPA - Botox feszesítő és az Oxigén - ion terápia nyugtató, feltöltő erejével. A koronát pedig a SPA Botox masszázsa és a különlegesen nyugtató Kollagén Kristály maszkkal tesszük fel. Most: 35.500,- Ft helyett 28.500,- Ft.