Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Július hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

· Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 17.500,-Ft helyett 14.000,-Ft.

· Collagénes mezoterápiás kezelés, melyben a bőr letisztítása után erős peelinget végzünk a multitalent krém erejével. Ezután növényi őssejt ampullát viszünk az arc bőrébe, majd a szem környékére a mezoterápia segítségével. Majd az arcra felhelyezzük a kristály collagén maszkot és az Oxigén erejével visszük jó mélyre a hatóanyagokat. Egy igazán friss, üde arcot kapunk végeredményként. Most 24.500 Ft helyett 19.600 Ft.

· Nano tűs ránctalanító kezelés, melyben alapos tisztítás után erős peelingezést végzünk az arc és dekoltázs bőrén a frissítés és vérkeringés fokozása érdekében. Ezután a mezoterápiás nano tű segítségével 3 ml Hyaluron és növényi őssejt keverékét juttatunk be a bőr, a nyak területeibe. Felhelyezzük az Aqua maszkot és a Led Top Head zöld fényével és az oxigén erejével kényeztetjük a bőrt. Befejezésként az Urban Day krém kerül felhelyezésre. Most 25.000,- Ft helyett 20.000,- Ft.


· Bőrfrissítő - méregtelenítő arc -toka kezelés, melyben a letisztítás után kétlépéses peelinggel frissítjük az arcot - enzimes peelinggel és hydroabrázióval -, majd a toka bőrébe méregtelenítő, zsírbontó gélt masszírozunk. Ezután az arc és toka nyirokméregtelenítés következik, különösen figyelve a toka rész alapos átdolgozására és feszesítésére, melyet az AE-stick zsírbontó erejével támogatunk meg. A kisimult vonásokat az arcon mezoterápiával töltjük fel, hyaluront és növényi őssejt szérumot viszünk mélyen a bőrbe, a hosszantartó hatás elérése érdekében. A nyak -toka részt alga maszkkal nyugtatjuk, feszesítjük tovább. A kezelést opcionálisan masszázs zárja. Most masszázs nélkül 26.000,- Ft helyett 20.800,-Ft, masszázzsal 32.000,-Ft helyett 25.600,-Ft.

· Feltöltő kezelés aranylapokkal: A kezelésnek rendkívül erős a bőrfiatalító és hidratáló ereje, hiszen az arany extra vízmegkötő képességét használjuk fel. A bőrt letisztítjuk, majd multitalenttel végzünk egy rendkívül erős peelinget. Ezután hyaluronsav és növényiőssejt keverékét ultrahangozzuk a bőrbe az Aqua maszkkal, majd a Fény- és Oxigén-ion terápia zöld fényével erősítjük a kezelés hatását. Végül felhelyezzük az aranylapokat és a kényeztetést a Self hóalga krém és szérum masszázsával tesszük teljessé. Most 38.000.- Ft helyett 30.400- Ft.