Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Augusztus hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

· Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 17.500 Ft helyett 14.000 Ft

· Collagénes, mezoterápiás kezelés, melyben a bőr letisztítása után erős peelinget végzünk a multitalent krém erejével. Ezután növényi őssejt ampullát viszünk az arc bőrébe, majd a szem környékére a mezoterápia segítségével. Majd az arcra felhelyezzük a kristály collagén maszkot és az Oxigén erejével visszük jó mélyre a hatóanyagokat. Egy igazán friss, üde arcot kapunk végeredményként. Most 24.500 Ft helyett 19.600 Ft.

· Nano tűs ránctalanító kezelés, melyben alapos tisztítás után erős peelingezést végzünk az arc és dekoltázs bőrén a frissítés és vérkeringés fokozása érdekében. Ezután a mezo tű segítségével 3 ml Hyaluron és növényi őssejt keverékét juttatunk be a bőr, a nyak területeibe. Felhelyezzük az Aqua maszkot és a Led Top Head zöld fényével és az oxigén erejével kényeztetjük a bőrt. Befejezésként az Urban Day krém kerül felhelyezésre. Most 25.000 Ft helyett 20.000 Ft.

· Beauty Expressz kezelésünk egy igazán gyors kényeztető kezelés, ami 1 óra alatt ad feltöltődést a bőrnek és pihenést testnek, léleknek egyaránt. A bőr letisztítása után peelingezünk, ultrahang segítségével a bőrnek megfelelő Med Line és Hyaluron ampullákkal feltöltünk, feszesítünk. Ezután a szemkörnyék bőrét vákuum masszázzsal kitisztítjuk, majd a Q arckrém, a Pure szemápoló és a Spa olaj keverékével kényeztető masszázsban részesítjük a bőrt. Most 26.000 Ft helyett 20.800 Ft.

· Nyári felüdülés kezelésünk a bőr gyorssegélye lehet, ha fáradt, száraz, illetve napégette bőrünk. A letisztítás és kíméletes peelingezés után a Med Line ampullák keverékét ultrahangozzuk be a bőrbe, az Aqua Hydracion Maszkkal együtt, ami azonnali regenerációt ad a bőrnek. Ezután az alga maszkkal hűsítjük, nyugtatjuk és tápláljuk a bőrt. A bőrfelszín regenerációját fokozzuk a Led fény zöld színével, a végső töltést pedig az Urban maszkkal végzett nyugtató masszázs adja, így lesz a bőr újra hidratált, telt és üde. Most 30.800 Ft helyett 24.640 Ft.

· Aqua maszk - algás peeling masszázzsal, melyet a Multitalent hozzáadott C-vitamin erejével teszünk a bőrre és masszázs mozdulatokkal alaposan átdörzsöljük az arc és dekoltázs bőrét. A peelingezett arc és dekoltázsra Hyaluronsavat ultrahangozunk, majd az Aqua maszkkal beborítjuk és a Led Top Head zöld erejével nyugtatjuk a bőrt. Végül a Self krémmel kényeztető masszázzsal fejezzük be a kezelést. Most 33.800Ft helyett 27.000 Ft