Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések Október hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!

· Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük. Befejezésként a szemkörnyék bőrébe a Self szérumot és krémet masszírozzuk egy pár perc erejéig. Most 17.500,-Ft helyett 14.000,-Ft.

· Őszi arctisztító nagykezelés, melyben a bőr letisztítása után enzimes peelinget teszünk az arcra. A hatóidő eltelte után gőz közben egy felpuhító masszázst vérzünk, majd alaposan eltávolítjuk a felesleges comedókat fertőtlenítünk és tonizálunk, Ezután ultrahanggal a megfelelő Med Line ampullát viszük a bőrbe és a Led Maszk kék fényével nyugtatjuk meg az irritált bőrfelületet. Végül befejező mozzanatként nyugtató krémpakolást teszünk az arcra. Most 23.900,- Ft helyett 19.100,- Ft.

· Bőrmegújítás microdermabrázióval, melyben a letisztítás után a soft peeling dörzsölő erejét, majd a microdermadrázió erős kristályait használjuk a bőr megújítására. Ezután ultrahanggal tápláljuk vissza a hiányzó hatóanyagokat, hyaluront, Intense Boost ampullát viszünk a bőrbe, amit a Dermio Led piros fényével fixálunk. Opcionálisan, igény szerint masszázzsal fejezzük be a kezelést. Most masszázs nélkül 26.000,- helyett 20.800,- Ft masszázzsal 34.500,- Ft helyett 27.600,- Ft.

· Collagén feltöltés és méregtelenítés egyben kezelés alatt bőrünk extra collagénhez juttatása a cél, ami egyenletesebb bőrképet, feszesebb, tisztább arcot eredményez. Letisztítás után a Multitalent méregtelenítő krémpakolását hagyjuk hatni. mely vérbőséget okoz, ezáltal már a kezelés elején fokozza a méreganyagok távozását. Ezután egy teljes arc és dekoltázs vákuum masszázs következik, mellyel teljesen tehermentesítjük bőrünket. Ezt követően 2 ml tiszta collagént teszünk az arcra, majd a Collagén kristály maszkkal borítjuk be. Ezt a maszkon keresztül ultrahangozzuk be a bőrbe. Ezután Oxigén és fényfürdőben részesítjük a bőrt. A teljes kényeztetés koronáját az Urban Care nappali krémmel végzett masszázs adja meg. Most 33.000,- Ft helyett 26.400 Ft.