Kiemelt arckezelések

Kiemelt arckezelések mezoterápiával Március hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!


  • Szemránc kezelés mezoterápiával, melyben külön a szem környékét frissítjük és ránctalanítjuk. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon, majd a mezoterápia szemkezelő fejével őssejt szérumot viszünk be mélyen, láthatóan halványítva a szem körüli nevetőráncokat. Ezután a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük, közben a szemre algapakolás kerül. A befejező szérum és krém a Self családból a bőrnek megfelelően kerül bemasszírozásra. Most 17.500- Ft helyett 14.000- Ft.
  • Mezo-Lifting kristály maszkkal, extra feszesítéssel, melyben a bőr letisztítása és peelingezése után egy kollagénnel átitatott kristály maszkot helyezünk az arcra. Erre rögzítjük a mezoterápia elektródáit, így hatékonyabbá tesszük a kollagén bevitelt. A teljes fixálást a Top Head oxigén és fényterápiája adja. Végső kényeztetésként az arcot 10 perces masszírozásban részesítjük az Active maszk krémmel. Most 22.000,- Ft helyett 17.600,- Ft.
  • Kímélő mikrotűs mezoterápia, melyben az arc, nyak dekoltázs letisztítása és peelingezése után, a mezoterápia nyári, kíméletes tűfejével visszük be a Hyaluron- Kollagén koktélt a bőrbe. Nincs arcpír, feszülés és kellemetlen érzés, csak alapos hatóanyagbevitel. Ezután az Aqua-maszk kerül a bőrre és a Top Head oxigén és zöld fény erejével szépítjük tovább az arcot, nyakat. Végül a Self nappali krémmel végzett masszázs zárja a kezelést. Most 27.500,- Ft helyett 22.000,- Ft.
  • Komplett mezoterápiás kezelés, melyben az arcot letisztítjuk, peelingezzük, majd a száraz arcon az izomtónus javítása érdekében felhelyezzük a 6 mezoterápiás tappancsot és 20 perc alatt alaposan megtornásztatjuk. Ezután egy meso-mix koktélt viszünk be a bőrbe, természetesen ezt is mezoterápiával, ekkor feszesedik, simul a bőr. A fent maradt hatóanyagot az Aqua maszkkal rögzítjük, majd az Oxigén és fényterápiával fixáljuk a bőrben. Végül egy kényeztető masszázs zárja a kezelést az Urban nappali krémmel. Most 33.300,- Ft helyett 26.600,- Ft.