Kombinált méregtelenítő testkezelések

Kombinált méregtelenítő testkezelések a megújulás jegyében: 25 %-os kedvezménnyel!

A pozitív testkép ma már szinte követendő trenddé vált, vagyis, hogy a legjobb arcunkat, alakunkat mutassuk meg a külvilág számára. A körülöttünk lévő világban a közösségi média számos platformon, végelláthatatlan lehetőséget kínál a tökéletes külső elérésére. Sokak számára a vágyott "álomalak" elérése nehézségekbe ütközik. Azt tudjuk, hogy az életmódváltás elengedhetetlen, van, aki drasztikus fogyókúrába kezd, van, aki aktívabb testmozgásra kapcsol, de sokszor elmarad a várt eredmény. A kialakult problémára - életkortól s nemtől függetlenül - nagyon összetett és egyéni a megoldás. A nyirokpangás, és a narancsbőr eltüntetése - legyen szó annak bármely fokozatáról - egyaránt megköveteli az étrendbeli változásokat, a rendszeres testmozgást, a bőséges folyadékbevitelt és a méregtelenítő folyamatok beindítását. Az ellustult nyirokkeringés átmozgatására kínálunk hatásos megoldást a teljes testterületen kombinált kezeléseinkkel.

Azoknak ajánljuk elsősorban, akik szeretnék elindítani életük változását, de megakadtak és nem mozdul a mérleg. Azoknak, akik a lustább időszakok után könnyebben szeretnék formába hozni magukat ismét. Azoknak, akik aktívak és szeretnének még egy extra löketet adni életmódjuknak, bármi legyen is az alkalom. Egyszóval mindenkinek, aki formába hozná önmagát a High Care testkezeléseinek segítségével.

Kombinált méregtelenítő kezeléseink:

  • "Én Idő" méregtelenítő program / 3 óra, melykezelésnél először egy 30 perces oxigénfürdőben pihenhetünk, ahol az oxigénionok a bőrbe jutva semlegesítik a kötőszövetünkben tárolt savakat. Második kezelési lépés a kézi SPM Vacupress, kézi vákuummasszázs a teljes testre, ahol vákuumpisztoly segítségével testünk minden részét átmasszírozzák. Majd a Vacustyler, a vákuum-hullám kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli új, friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. Eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése mind-mind az eredmény része! percre. Befejezésül pedig a Body Wrapping testtekercselésben fekszünk egy kellemes órát. Most 40.000,- helyett 30.000,-Ft.
  • Intenzív méregtelenítés / 2,5 óra, mely kezelés sorozatban a 30 perces oxigénfürdőben pihentetjük testünket, majd az SPM vákuummasszázs mozdítja el a testünkben keringő salakanyagokat, amit a Body Wrapping testtekercselés " présel" ki teljesen. Most 33.000,- Ft helyett 24.750,- Ft.
  • Kíméletes salaktalanító program / 2 óra, melyben a Derminológia 30 perces programjával indítjuk el a kezelést, amire a Vacustyler vákuum- hullám masszázzsal erősítünk rá, hogy a méreganyagok erőteljesebben mozduljanak. A Body Wrapping feszesítő, kompressziós erejével tisztítjuk meg a testet. Most 25.000- Ft helyett 18.750,.- Ft.