A legdurvább öregítő hatások ellen hat! - Az oxigénes arckezelés tényleg csodát tesz!

2019.10.15

Mindenki tudja, hogy a szép bőr alapja a hidratálás, de az oxigén pótlásra csak kevesen gondolnak. Pedig ez utóbbi alapfeltétele a sejtek regenerálódásának, ugyanis 25 éves kor felett a bőr egyre kevesebbet hasznosít az értékes oxigénből. Ráncok, gyulladások, kötőszöveti problémák és a bőr megereszkedése ellen is nagyon hatásos az oxigénes arckezelés.

A rossz minőségű városi levegő, a dohányzás, illetve a csak nem egész napos zárt fűtött térben való tartózkodás is előidézhet oxigén hiányos állapotot a bőrben. ezt nem úgy el elképzelni, mint amikor nem kapunk levegőt és fuldoklunk, de valójában a testben zajló anyagcsere folyamatokat és a bőrképet is negatív irányba befolyásolja, ha a sejtek kevesebb oxigénnel gazdálkodnak. Ha az anyagcsere működése nincs egyensúlyban a szervezetünk nem működik tökéletesen, amitől bőrünk állapota is rohamosan romlik. Nagyjából 25 éves kor felett a bőr oxigénmegkötő képessége fokozatosan csökken, ami kedvezőtlenül hat a vérkeringésre, ezáltal lelassulnak a bőrszövet méregtelenítő és regeneráló folyamatai. A sejtosztódás is egyre lassabban megy végbe és meggyengül a bőr ellenálló képessége, ami teret enged az öregedési folyamatok felgyorsulásának.

Az oxigénes arckezelés ezen a problémák összességére nyújt megoldást. - Na, de miről is van szó?

Az oxigénes arckezelés típusai:

A bőr oxigénpótlása önálló arcterápiaként, de egyéb kezelésekkel kombinálva is megállja a helyét. A DERMIO® TOP HEAD oxigén ionplazmát hoz létre, vagyis ionizált oxigéngázzal telik meg, amely bejut a bőr mélyebb rétegeibe, így stimulálja a sejtosztódást. Tulajdonképpen kúraszerű, rendszeres oxigénes arckezeléssel fenntartható a fiatalkori sejtosztódás és bőrregenerálódás, így a bőr visszanyeri egészséges nedvességtartalmát, vagyis frissebb, üdébb megjelenést kap. Mivel az oxigénterápia a sejtek közötti szerkezetet is befolyásolja, erősíti, így feszesebbé teszi a laza kötőszövetet, sokkal rugalmasabb, tömörebb, simább bőrképet eredményez.

A Dermio® top Head veszély nélkül fiatalítja a bőrt, a belélegzett oxigén pedig az allergiás panaszokra is kedvezően hat. Nem csak arcra, hanem narancsbőrös területek kezelésére is ajánlják, mert serkenti a kollagén termelődést. A Dermio® Top Head legújabb generációja plusz fényterápiával is alkalmazható - vörös, zöld, kék fény -, amelyek a speciális bőrpoblémákra (mint pl. akne, rozácea, megereszkedett bőr) nyújtanak mellékhatások nélküli, természetes kezelési lehetőséget.

A másik figyelemreméltó oxigénes kezelés az IONO JET PLAZMAKEZELÉS, amely azon túl, hogy ionozálja a levegőt, az oxigén 1 - 4 bár nyomáson - a bőr érzékenységének, a bőr típusának, problémájának megfelelően - vitaminokat és szérumokat képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. Ez a kombinált kezelés az oxigén jótékony hatásait sejtmegújító hatóanyagokkal ötvözi. Az oxigén ugyanis növeli a sejtek tápanyagfelvevő képességét, így biztos, hogy nem vész kárba a sok "bőrbe töltött" antioxidáns. A kezelés két részből áll, egy hatásos enzimes peelingből, majd a célzott hatóanyagos porlasztásból.

Az ionozált oxigén inhaláció - IONO HOME® - az egyik legolcsóbb kezelési típus az oxigénes terápiák között. Ilyenkor csak egy maszk kerül az arcra, és lényegében a belélegzett oxigénionok fejtik ki jótékony hatásukat. Ez az eljárás az egész szervezetre hat, szinte azonnal felpezsdíti az elmét, növeli a fizikai és szellemi teljesítményt, energiát ad, jobb kedvre derít, jó hatással van az allergiára, és segíti az anyagcsere működését. Fogyókúra kiegészítésére is javasolt az ionizált oxigén lélegzése, mert növeli a zsírégetés hatékonyságát, de nagyon jó fáradság ellen is, hatásos és kiváló immunerősítő a mindennapokban. Fontos, hogy ezt a készüléket otthoni használatra fejlesztették ki, így biztosított a rendszeres terápia igénybevétele.

Kiknek ajánlottak az oxigénkezelések és miért?

Az oxigénes arckezelés: DERMIO® TOP HEAD, DERMIO® LED TOP HEAD, IONO JET® a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt ideális, hiszen a gyulladt, irritált bőr regenerálódását épp úgy elősegíti, mint a ráncok eltűnését.

Forrás:

az Indexen megjelent cikk alapján készült blog-bejegyzés