A legjobb narancsbőr elleni High Care krémek

2020.07.01

Idén nyáron is kell a természetes D-vitamin. Megyünk a napra, jönnek a combunkat megmutató lenge ruhák. A narancsbőrrel való foglalkozás szinte megkerülhetetlen kérdése a nyárnak.

Mit tehetünk otthon? Van-e olyan napi rutin, amit célszerű követnünk? - Amit a High Care ajánl:

Csináljunk otthon egy gyors tesztet! Vágjunk bele! - Álljunk a tűkör elé és nézzük meg, van-e egyenetlenség a combunkon, fenéken. Ha szép feszes a bőr, akkor hurrá, megnyugodhatunk. Ha viszont arra a megállapításra jutunk, hogy gödröcskék látszanak, akkor tuti biztos, hogy a kicsit már lazább a kötőszövetünk, narancsbőrünk van. Hogy milyen stádiumban vagyunk, azt szakember tudja megmondani, de egy biztos, hogy foglalkozni kell a problémával, mert ami ma még csak esztétikai kérdés, az holnap már valamilyen betegség "előszobája".

Fontos, hogy a megfelelő narancsbőr elleni terméket válasszuk!

  • A High Care narancsbőr elleni termékei között választhatjuk a tiszta, természetes, őrbarát növényi összetevőket tartalmazó, 250 ml-es Styler krémet, amely élénkíti a nyirokáramlást, vérkeringést és csodás illata, textúrája mellett kiváló búrnyugtató. Felhasználási területe sokrétű: kiváló leégés után, vagy akár arckrémként is javasoljuk használatát.
  • A High Care cellulit, narancsbőr elleni készítményeinek "zászlós hajója" a fitoösztrogéneket (növényi hormonokat) tartalmazó alakformáló Alpha Mousse hab. Használható narancsbőr ellen, gyenge kötőszövet kezelésére. Kiválóan feszesíti a comb belső részét, a felkart és a popót. A High Care Cosmetics Alpha Mousse habja feloldja az elraktározott zsírsavakat, fokozza a vérkeringést, stimulálja a sejteket, elősegítve ezzel bőrünk feszességét. Használatát kúraszerűen javasoljuk: napi 2x 3 héten át garantáltan javítja a narancsbőrt, a cellulit állapotát.
  • A High Care Cosmetics legnépszerűbb narancsbőr elleni készítményei közé igazi unicumként került be az anti cellulit készítmények új generációjához tartozó, helyi zsírbontásra használható Simply Red zsírégető spray. Olyan forradalmi hatóanyagot tartalmaz, amint pl. a mikroalga, vagy a speciális fitokomplex (növényi komplex), amely képes lebontani a megduzzadt zsírsejteket. Csökkenti a test kerületét a kezelt felületen, és simává teszi a bőrt.


Július elején még nem késő! Válasszuk ki a számunkra legjobb narancsbőr elleni készítményt a High Care cellulit elleni termékei közül, és kezeljük otthon is szakszerűen a narancsbőrt!