Bőrfeltöltő hatású filler krém - Volumina 50 ml

2019.05.30

Az öregedési folyamat többnyire az örökletes tényezőktől függ. Ez az un. belső öregedés a környezeti hatásokkal és az egyén életmódjával együtt a bőrben lévő anyagcsere folyamatok lassulásához vezet, amik az öregedés látható jeleit hordozzák: ráncok, megereszkedett bőr, csökkenő rugalmasság, fakult bőrszín. Ennek egyik fő oka a térfogat kitöltő sejtek csökkenése. A térfogat csökkenése, a ráncok, a ragyogás hiánya és a bőr rugalmasságának csökkenés miatt a bőr öregebbnek tűnik. Noha nehéz leírni, de ez a térfogatveszés eléggé gyakori jelenség, mely befolyásolja az egész arc szerkezetét és alakját. Ezen változások összességét nevezik un. megereszkedett bőrnek, kontúrvesztésnek, amik gyakran egy negatívabb arcképet okoznak.

A Volumina érett bőrre kifejlesztett, speciális kozmetikai bőrápoló, - nagymolekulájú hyaluron sav, a commiphora mukul (indiai gyógynövény) kivonat, és más, nagyon értékes hatóanyagok szinergiája. A hyaluronsav azonnal feltölti a bőrt, mely sima és feszes lesz. A commiphora mukul gyanta kivonat aktiválja a zsírképződést és elősegíti a zsírcseppek tárolását. Ez azt jelenti, hogy a szubkután zsírsejtek térfogata megnövekszik, ezáltal a ráncok csökkennek, kisimulnak. Ezt a hatást tovább fokozzák a benne lévő egyéb természetes összetevők.

A terméket minden reggel tisztított bőrre kell felvinni, és be kell masszírozni. A ráncok mélysége rövid idő elteltével jelentősen csökken, a bőr simább lesz, de természetesen függ a ráncok mélységétől, a bőr általános állapotától, valamint a felhasználó korától.

Érett bőrre kifejlesztett, emelő hatású filler krém, mely kitölti a laza, megereszkedett kötőszövetet. Elsősorban arcra, nyakra, dekoltázsra. De a test egyéb területein is megjelennek ezek a tünetek, pl. a felkarokon, mellkason, kezeken, mivel a zsírsejtek ezen specifikus területeken is csökkennek, - így használatát ezen területekre is ajánljuk.

Aktív összetevők:

Nagymolekulájú Hyaluronsav
Commiphora mikul resin extract
Squalane (Szkvalán)
Gllikolipid és foszfolipid
Prumus Persca (őszibarack gyümölcs kivonata)
Theobroma Grandiflorum (Amazoniai nagyvirágú kakaófa)
Ornithin (növekedési hormon)
Wakame barna makroalga /Undaria ípinnatafida mag kivonata

Ár: 42.300 Ft