Holisztika a kozmetikában - "High Care gondolatok"

2020.06.03

A holisztikus szemlélet, a teljességre törekvés, az egészség szerepe, a prevenció, mindig is a "Weyergans"-filozófia legfontosabb eleme volt. Talán napjaink történései még inkább elgondolkodtatnak arról és megerősítenek abban, hogy milyen értékeket képviseljen az üzletünk, a kozmetikánk. Biztos, hogy a jövőben, vendégeink számára az egészség, az egészséget támogató eljárások lesznek a legfontosabbak. A gyorsan múló trendek, a "veszélyesebb" eljárások mellett felértékelődnek azok az arc-és testkezelések, melyek úgy érnek el eredményt, hogy az egész szervezetünk profitálhat pozitív hatásukból.

A High Care® holisztikus kezelései közül kiemelkedik és egyedülálló az oxigénionokkal végzett arc, dekoltázs és testkezelés.

Dermio Care® Facial Plus

Az oxigén plazma kezelés fényterápiával történő kiegészítése, megerősítése, napjaink legjobb, legbiztonságosabb, a kozmetikában alkalmazott egészséget támogató terápiájává vált, mindamellett, hogy számtalan bőrprobléma hatékony kezelésére is alkalmazható.

Mit kell tudnunk az oxigén plazma terápiáról?

A Dermio Care® Facial Plus készülékbe által előállított, és speciális búrában jenlévő, folyamatosan megújuló oxigén plazmával két dolog történik. Egyrészt mélyen elnyelődik a bőrben, másrészt belélegezzük. A bőrben hasznosulva semlegesíti az ott felgyülemlett savakat, és az így kialakult optimális pH érték következtében ismét fokozódnak azok a folyamatok, melyek a bőrt ismét feszessé teszik. Másrészről a belélegzett oxigén plazma a tüdő és a vérrendszer révén minden sejtünkhöz eljut, ahol azok működése, anyagcseréje optimalizálódik. ez megnyilvánul az immunrendszer erősödésében, az idegrendszer és az anyagcsere folyamatok jobb működésében, az egész szervezet vitalitásának fokozásában. Az eredmény: egy azonnal érezhető, látható hatás lesz!

A készülékhez kapcsolt fényterápia (piros, zöld és kék fény) használatával a bőrproblémák kezelésének eredménye megsokszorozódik. A vörös fény: javítja a kollagén képződést, egyedülálló bőrfeszességet eredménye az arc-és dekoltázs kezeléseknél. Egyetlen antiaging kezelésből sem maradhat ki. A zöld fény: regenerál, erősíti az immunrendszert, az izom és szövetsejteket. A kék fény: hatása pedig a különböző bőrproblémák kezelése során érvényesül (pikkelysömör, aknés bőrállapot, tisztátalan bőr).

A legújabb holisztikus testkezelés: BodyGuard

A Weyergans cégnek újabb világújdonsága van! Védelem és gondoskodás a jó alakért és az egészségért - mindezt fenntarthatóan és hatékonyan.

Mi is ez az új kezelési módszer, az innovatív BODYGUARD? - Ez nemcsak látványos kezelési eljárás, hanem ötvözi az orvosi-kozmetikai Dermionologie®-t a nagy intenzitású vörös / infravörös fényterápiával.

A forradalmi eljárást Rudolf Weyergans személyesen fejlesztette ki, és szabadalmaztatta!

A BodyGuard kezelésben a plazma technológia és a phototerápia kombinálásával befolyásolni, csökkenteni tudjuk a bőr acidózisát. A készülék által előállított negatív oxigén ionok ( O2(-) ) biokémiai úton semlegesítik a savakat OH3(+) + O2(-) H2O + O(-) Sav + oxigén plazma víz és bázis.

Az eredmény: savtalanítás, méregtelenítés. A kollagenáz enzim újra aktiválásával feszesebbé válik a kötőszövet. Az "eltávozott" savak pedig kiválasztódnak a vizeletben.

A készülékkel végzett kezelések bizonyítottan eredményes eljárások, amelyről a vendég is meggyőződhet. A "tesztcsomaggal" kontrollálható az eredmény és mérhető az ionizáltsági szint.

Mire ajánljuk?
- Cellulit kezelésre,
- seprű vénák kezelésére,
- kötőszövet feszesítésre.

Pozitív body image - jó alak - jó egészség! Megvalósul mindaz, amit egy igazi holisztikus szemléletű cég, kozmetika képvisel.