Készülék Újdonság: IONO ACTIVE MASK

2020.11.25

AZ OXIGÉN MAGA AZ ÉLET

Egészen addig, amíg élünk, lélegzünk, minden egyes levegővétellel oxigénnel telítődünk fel a környező levegőből. Az egész szervezetünknek szüksége van erre az oxigénre az anyagcseréhez. A levegőben található oxigénben minden egyes oxigén molekulát természetes ionok vesznek körbe, amik különösen fontosak. Az ionok kis elektromos részecskék. Az ionoknak köszönhetően vagyunk képesek hasznosítani a levegőben található oxigént, valamint az ionok látják el energiával a sejtjeinket, hogy elláthassák funkciójukat.

DE NEM MINDEN OXIGÉN EGYENLŐ!

Habár általában elég elektromos részecske van az oxigénben amit kint belélegzünk, az ionok száma drasztikusan lecsökken a nagyobb városokban. Ez sajnos szinten érvényes a lakásban lévő benti levegőre vagy a munkahelyen is, különösen a zárt, rosszul szellőző helyiségekben. Ennek az az eredménye, hogy nem kap a szervezetünk elég energiát a belélegzett oxigénből. Emiatt fáradtnak és levertnek érezhetjük magunkat.

Ugyanakkor a tengernél, a hegyekben vagy nagyobb esőzések után jelentősen megnövekszik a levegőben található oxigén ionok száma. Ezért érezhetjük úgy, hogy frissítő és egészséges a levegő ezeken a helyeken.

OLYAN FRISS, MINT A TENGERPARTON LÉVŐ LEVEGŐ

Az IONO-ACTIVE maszk megnöveli a belélegzett levegőben található oxigén ionok számát. Akárcsak amikor kimegyünk egy hosszú, frissítő sétára a tengerpatra, vagy amikor túrázunk a hegyekben stb.

TÖBB ENERGIA EGY GOMBNYOMÁSSAL

Amint megnyomja a bekapcsoló gombot és az kéken világít, az oxigén ionok közvetlenül a száj és orr előtt generálódnak. Minden egyes lélegzetvétellel több és több energiával látja el az egész szervezetet!