Alakformáló, bőrfeszesítő hab - Alpha Mousse 180 ml

2019.03.08

Az Alpha Mousse speciálisan a cellulit, narancsbőr probléma kezelésére kifejlesztett, hab-állagú professzionális kozmetikai készítmény. Használatával megakadályozzuk, hogy az ösztrogén a zsírsejtekben tárolódjon, gátolva ezzel a bőr szivacsos elpuhulását, a narancsbőr jelenségek kialakulását. A termék fokozza a vérkeringést, stimulálja a sejteket, ebben segítenek a benne lévő természetes összetevők, mint a vörös moszat kivonat, a zsurló és a koffein. Használatát a cellulit és gyenge kötőszövet kezelésére javasoljuk kúraszerűen, legalább 4 héten át. Kezdetben naponta legalább kétszer, majd négy hét elteltét követően naponta egyszer, vékony rétegben a comb belső és külső oldalán, karokon, hason, csípőn.

Használatával látványos eredményt érünk el a cellulit és a gyenge kötőszövet kezelésében, e mellett kiválóan támogatja a kúraszerű kozmetikai kezeléseket.

Aktív összetevők:

Növényi hatóanyag komplexum (fitohormon): Gelidium Cartilagineum (Vörös moszat kivonat), Ázsiai gázlónövény, Zsurló, Guaranasamen (Brazíliában és Venezuelában honos úszócserje magvainak kivonata),
Koffein,
Vadgesztenye kivonat,
Amino-acid

Ár  39.900 Ft