PURE Longevity hó alga koncentrátum

2020.04.22

Pure Longevity aktív koncentrátum kimagasló bőrfiatalító - anti aging - hatású liposzómás koncentrátum a bőr fiatalításra, az öregedés lassítására.

A koncentrátumban a liposzómák lehetővé teszik, hogy az aktív hatóanyagok eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe és ott hosszan tartó feszesítő hatást biztosítsanak. Normál körülmények között a kollagén rostok, a bőr öregedési folyamata során elridegülnek, töredezetté válnak. A nagyon hatékony tulajdonságokkal rendelkező Pure Longevity hó alga koncentrátum különleges képessége, hogy meghosszabbítja a kollagén rostok élettartamát, és így látványosan befolyásolja a bőr rugalmasságát, megelőzi a bőr idő előtti öregedését. A bőr hidratáltságának, feszesítésének optimalizálására tartalmaz továbbá hyaluron savat, aloe verát és panthenolt. A tartós szépség érdekében bármilyen életkorban javasolt a használata.

Kenje fel (megtisztított bőrre), majd néhány percet követően használja a megszokott ápoló krémjét vagy maszkját. Használja hetente 2-3-szor. A legtökéletesebb eredményt a koncentrátum és a Pure hó alga krém együttes használata biztosítja.

Aktív összetevők:

Hóalga koncentrátum
Hyaluronsav
Aloe Vera
Panthenol

Kiszerelés: 30 ml

Ár: 37.500 Ft