Termékújdonság: Exkluzív anti aging arckrém - SPA Line Soon Future Prémium 50 ml

2023.01.03

Amikor fiatalok vagyunk, sejtjeink optimálisan működnek. Élvezzük, hogy bőrünk feszes és fiatalosan ragyog. Ahogy öregszünk, csökken a sejtjeink aktivitása, bőrünk fokozatosan elveszti hidratáltságát, csökken a kollagén termelődés, ami fontos szerepet játszik a őr rugalmasságának, feszességének fenntartásában. A High Care luxus bőrápoló terméke a SPA LINE SOON FUTURE PRÉMIUM új megközelítésbe helyezi az anti-aging bőrápolást!

A magas dózisú aktív összetevőinek köszönhetően a bőr egyenletesen simává, finom pórusúvá és feszessé válik. Holisztikusan véd az öregedés ellen. A krémbe lévő nagy dózisú kollagén termelődést fokozó hatóanyagok intenzíven táplálják a bőrt, feltöltik a ráncokat.

A fagyöngy különleges illata stimulálja az érzékszerveket és pozitívan hat a well-beingre (jó érzetünkre).

Használat során a bőrrel érintkezve a krém kellemes illata gyorsan megváltozik, egy hosszan tartó diszkrét, felejthetetlen illattá válik.

Exkluzív csomagolásban: Swarovski kristályos tégelyben, limitált mennyiségben!

A SPA Line Soon Future Prémium egy olyan komplex öregedést gátló, lassító, ránctalanító, kollagén termelődést fokozó exkluzív anti aging arckrém, amely rendkívül magas hatóanyag tartalommal rendelkezik

Aktív összetevők:

Viscum Album (fehér fagyöngy)
Retinyl Palmitat (Retinol)
Iris Florentina Root Extract
Acetyl Hexapeptid-8 (kozmetikaii botox)
Hexapeptid-10
Tripeptid-1
Tripeptid-10
Édes mandulaolaj
Squalane (Szkvalán)
Panthenol
Sheavaj
Pseudoalteromonas Ferment kivonat
Hyaluronsav