MesoFill-R

"Arcplasztika vágás nélkül" A mezoterápia új generációja a MesoFill-R.: Most 10-15 %-os kedvezménnyel!


A MesoFill-R a legújabb irányvonalat képviseli a kozmetikai célú mezoterápia terén. A mezopen készülék fájdalommentes, hatásos arcfiatalító beavatkozásokat tesz lehetővé; - a speciális hatóanyagoknak köszönhetően néhány héten belül igen látványos eredmény érhető el - sebészkés nélkül!


A kezelés menete: Arctisztítás, peeling, érzéstelenítés, a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitele a mikro-tűs mezoterápiás készülékkel, algamaszk felhelyezése LED Oxigén-ion fényterápiával kombinálva, visszatápláló krémmaszk. Egy-egy kezelés időtartama 90 perc.


Arckezelésünk Március hónapban 10 %-os kedvezménnyel 23.400,-Ft-ért 3 alkalmas bérlet esetén 15 %-os kedvezménnyel 66.300,-Ft-ért vásárolható meg.

A mezopen a mikro-tűs mezoterápia legújabb vívmánya, sokkal precízebb és kíméletesebb, mint a tűhenger, módfelett hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé, új szintre emelve a mezoterápia lehetőségeit a bőrfiatalításban

A MesoFill-R anti-aging beavatkozással jelentősen javíthatóak a

  • megereszkedett bőr
  • petyhüdt bőr
  • szarkalábak
  • pigment foltok


A mezopen készülék kifinomult, speciális kialakítása, a steril mikro-tűk, valamint a felszíni érzéstelenítés révén a kezelés 100%-ban biztonságos és fájdalommentes.

A mezopen mikro-tűs moduljának segítségével az arcbőr felső rétegében olyan apró csatornákat hozunk létre, amelynek beindítják a gyógyulási, bőrmegújulási folyamatot az egész arcon.

A mezoterápia a kötőszövetben található fibroblaszt sejtek kollagén termelő képességén alapszik: a szúrás hatására a sejtek kollagént kezdenek termelni, aminek hatására a bőr tömörebbé, feszesebbé válik. A kezelés közben a mezopen segítségével értékes feltöltő, feszesítő hatóanyagokat juttathatók a bőrbe a szúrt mikro-csatornákon keresztül, tovább fokozva a folyamat hatékonyságát.

A kezelési idő: 90 perc Javasolt kúraszerűen 3-4 alkalommal végezni, az egyes kezelések között 2-4 hetes regenerálódási időszakot kell kihagyni.