Nyirokmasszázs

Testünk teljes nyiroktisztítása kézi és gépi vákuumos nyirokmasszázs segítségével:

E kezelés sokkal összetettebb, hiszen ezalatt nemcsak a nyirokfolyadék méregtelenítését, a narancsbőr eltüntetését értjük, hanem egyben a teljes nyirokrendszer megtisztítását is.

A kezelés során, a test teljes tisztása kézzel végzett nyirokmasszázzsal történik, amit a Vacustylerrel végzett gépi nyiroktisztítás zár. A kezelés időtartama 2 óra 30 perc.

Testünkben a nyirok állapota állandóan változik, ingadozik, összetételét már egyetlen kezelés is jelentősen befolyásolja. Bár a lympha (nyirok) könnyen és gyorsan megtisztítható, a nyirokrendszer teljes kitisztulásához hosszú időre van szükség. A nyirok méregtelenítését serkentő szerek csökkentik a nyálkaanyagok mennyiségét a lymphában. A hígabb nyirok gyorsabban jut el a vastagbélig és könnyebben lépi át annak falát. Ugyanakkor a nyálkaburokból felszabadított méreganyagok egy része nem ürül ki a vastagbél üregébe, hanem továbbra is a nyirokrendszeren belül marad és a nyirokkeringés útján a vérbe kerül. Így aztán a legtöbb olyan szer, amely a nyirok méregtelenítését segíti, egyúttal növeli a vér toxicitását (salak- és méreganyag-tartalmát).

A nyirokmasszázssorán a pangó, salakanyagokban gazdag szövetnedv visszajut a vér- és nyirokutakba, és felgyorsul a keringés is. Tehát javul a salaktalanítás, az addig "eliszaposodott" szövetek elkezdenek ismét regenerálódni a kúra hatására.

A vákuum-hullám kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli új, friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. Eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése mind-mind az eredmény része!

Emellett, ajánlott figyelni pár fontos dologra:

  • mozogjunk rendszeresen, hiszen az aktív izomtevékenység pumpálja tovább a nyirkot és segíti annak megtisztulását,
  • szaunázzunk, ugyanis ilyenkor a szövetnedv és sejtnedv hígítja fel a vért, és választódik ki a verejtékkel.
  • figyeljünk étkezésünkre, amennyire tehetjük böjtöljünk, ezáltal tehermentesítjük szervezetünket és fokozzuk a méregtelenítés hatását,
  • lélegezzünk mélyeket, belégzéskor ugyanis csökken a mellkasban uralkodó nyomás, és ez szívóhatást fejt ki a vénás és a nyirokkeringésre. Ráadásul a hasi szervek, így a bélnyálkahártya és a máj véráramlása is javul, ami a méregtelenítés hatásfokát tovább fokozza.
  • fürdéskor masszírozzuk át jól a testünk, mivel a nyirokrendszeren belül is előfordulnak lerakódások, plakkok, amelyek gátolják a lympha áramlását, ezeket lazítja fel a masszázs.
  • igyunk naponta legalább 3 liter vizet.

A teljes nyiroktisztás csomag ára:

  • 1 alkalom 22.500 Ft
  • 3 alkalmas kúra 20% kedvezménnyel 54.000 forint.